Stijn Vreven is de opvolger van Glen De Boeck als trainer van Sporting Lokeren

Stijn Vreven.
Photo News Stijn Vreven.
Stijn Vreven (46) wordt de nieuwe trainer van Sporting Lokeren. Bij de club uit 1B volgt hij Glen De Boeck op, die vorige zondag ontslagen werd. Vreven, een maand geleden zelf ontslagen bij Beerschot, ondertekende op Daknam een contract tot het einde van het seizoen. Er werd ook een optie tot verlenging voorzien. 

Lokeren begon vorige week met een 0-1-nederlaag tegen Lommel aan de tweede periode in 1B. Die match werd dus de zwanenzang van De Boeck, die zondag vóór zijn ontslag nog een opgemerkte speech (zie video onder) gaf op de boekvoorstelling van Lokeren-voorzitter Louis de Vries. De Waaslanders bleven onder De Boeck ver onder de verwachtingen. Jelle Van Damme en zijn ploegmaats werden pas zesde in de eerste periode in 1B, op vijftien punten van periodekampioen OH Leuven. Aan Vreven om de trein weer op de rails te krijgen. 

De voormalige verdediger was voor zijn tijd bij Beerschot ook al onder meer trainer bij Waasland-Beveren en NAC Breda. Leuk detail: zaterdag gaan Vreven en Lokeren al op bezoek bij...Beerschot. De voormalige werkgever van Vreven begon overigens met een 0-3-zege tegen OH Leuven aan de tweede periode.

Jelle Van Damme is op dit moment speler van Lokeren.
BELGA Jelle Van Damme is op dit moment speler van Lokeren.14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik cappelle

  Normaal gingen wij, Deploige, gaan voor een Eskimo maar omdat er geen enkele te vinden was met een vereiste trainerslicentie hebben wij dan maar gekozen voor een goedkope Limburger die maar al te blij was om terug te mogen keren naar het welstellende West-Vlaanderen.

 • FRANK BERTELS

  Wissel gewoon terug met losada AUB

 • Flor Peeters

  Dat zijn dan 6 punten minder voor den Beerschot.

 • eduard janssens

  Wanneer gaat beleid zelf eens de verantwoordelijkheid op zich zelf nemen : want zij zijn schuldig , in plaats van telkens de trainer aan de kant te zetten.Dit gaat niks uithalen bij Genk idem hetzelfde 3 goudhaantjes weg niks noemenswaardig aangekocht en dan willen nog dat de ploeg draait ook hier treft het beleid schuld .

 • Norbert Deploige

  Het is een Limburger. Dat komt goed. Ge ziet wel bij Club ........het zijn daar ook de Limburgers die de supporters ginder blij maken.