Stijn Stijnen: "Ik koop abo voor stamnummer 13 in vierde provinciale op het Kiel"

PHOTO_NEWS

De kogel is door de kerk: er is dan toch een stamnummer gevonden voor het failliete Beerschot. Na lang onderhandelen is er een akkoord met Wilrijk en met de stad Antwerpen. Het gaat volgend jaar aan de slag in de eerste provinciale. De thuiswedstrijden zullen niet gespeeld worden op Het Kiel, maar op de terreinen van KFCO Wilrijk. Maar voor 'speciale matchen' zou er een mogelijkheid zijn om toch uit te wijken naar het oude stadion van Beerschot. En de clubkleuren van beide ploegen (geel-blauw en paars-wit) zullen behouden worden.

Stijn Stijnen is blijkbaar niet zo blij met al de veranderingen, laat hij op Twitter weten. "KFCO-Beerschot-Wilrijk blauw-geel-paars-wit ...? Thuismatch op Wilrijk? Ik koop abonnement voor stamnummer 13 in 4de prov op het kiel", was de duidelijke boodschap van de doelman.

Stijnen heeft namelijk een persoonlijke band met Beerschot en het stamnummer 13. Zijn vader Jempi was in de jaren negentig hulptrainer op het Kiel. Het stamnummer 13 verdween in 1999 toen Germinal Ekeren omgedoopt werd tot Germinal Beerschot.