Exclusief voor abonnees

Stijn Stijnen en Karel Geraerts over hun ex-ploegmaats Philippe Clement en Ivan Leko: “Zelfs in de sauna ging het over tactiek”

Stijn Stijnen en Karel Geraerts.
Photonews Stijn Stijnen en Karel Geraerts.
Racing Genk - Club Brugge, dat is Philippe Clement tegen Ivan Leko. Stijn Stijnen en Karel Geraerts deelden in 2008 de kleedkamer van Jan Breydel met beide heren. Twee ex-ploegmakkers over het duel in het duel. “Ze imponeerden allebei op hun manier.”

Karel Geraerts (36) woont nog steeds in het Brugse, maar voor zijn oude makker Stijn Stijnen (37) wil hij gerust de oversteek naar Maasmechelen maken. Stijnen is er sinds dit seizoen trainer van Patro Eisden. Hij ontvangt Geraerts in een nostalgische kantine tussen twee omgeploegde oefenvelden. Uit de kleedkamers komt intussen een indringende geur die het midden houdt tussen zweet en modder. Voetbal op z’n puurst.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.