VIDEO. Hazard, Witsel én Buffon: Jean-François Gillet krijgt felicitaties voor zijn veertigste verjaardag

BELGA
In 1996 mocht Jean-François Gillet op zeventienjarige leeftijd zijn debuut maken bij het eerste team van Standard. Bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot, is de Luikenaar na avonturen in Italië en KV Mechelen nog steeds actief. Met een carrière van 23 jaar stapt de ex-Rode Duivel vandaag op tram 4. En dat is andere voetbalsterren, zoals Eden Hazard, Axel Witsel of zelfs grootmeester Gianluigi Buffon niet ontgaan.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ik heb altijd gezegd: zolang ik competitief ben, ga ik door. En de goesting is er nog, dat is het belangrijkste”, zei Gillet in januari nog aan onze krant. Het contract van de Luikse doelman loopt nog één seizoen. Aan ambitie leek toen ook geen gebrek bij de jarige. “Vanaf het moment dat je gaat trainen omdat het moet, stop je er best mee. Ik zal er dus alles aan doen om door te gaan tot eind volgend seizoen. Of langer spelen ook kan? Dat wordt moeilijk, omdat ik op dat moment 41 jaar zal zijn.”

BELGAReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.