Preud'homme als eerste T1 geelgeschorst: "Ze moeten me vastbinden"

BELGA
Michel Preud'homme zal volgende week niet op de bank zitten in Charleroi. Hij kreeg zijn vijfde gele kaart van het seizoen van scheidsrechter Verboomen. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Hij is zo de eerste coach die geschorst wordt voor het krijgen van vijf gele kaarten. (ironisch) "Ik ben de gekste trainer, hé. Want ik gesticuleerde toen de scheidsrechter drie verkeerde beslissingen op een rij nam. Ze zouden me moeten vastbinden.” 

“Andere trainers doen het sluw door dingen te fluisteren in het oor van de vierde ref. Ik kreeg zelfs geen waarschuwing, wel direct geel. (grijnst) Ik wilde niemand het plezier doen door geschorst te worden, maar nu is het toch gebeurd. C'est comme ça." (FDZ)

Lees ook“Oulare bezorgt Standard felbevochten zege tegen Antwerp met fantastische pegel, Rouches zeker van play-off 1"

BELGA7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Denis Joseph Moens

  Één echt voorbeeld voor de jeugd. Een doorgedraaid zot is het in mijn ogen.

 • Nicolas Van Hoecke

  Hij krijgt ze inderdaad wel rapper dan anderen. Als ik soms Clement, Yves en Dury bezig zie....

 • Gerard Dekker

  Heeft hij in Nederland gewerkt? In Nederland is zoiets heel gewoon.

 • Erik Audenaert

  Een goede manier om in de belangstelling te staan .En die beide assistenten die denken ook dat ze het warm water hebben uitgevonden .

 • Herbert Verbeeck

  En terecht. Zeer fanatiek bazeke. Mag best wat strenger worden aangepakt. Verliezen en er mee omgaan hoort ook bij topsport.