Exclusief voor abonnees

Onze man in Frankfurt ziet hoe Standard zich niet belachelijk heeft gemaakt: “Met opgeheven hoofd naar Brugge”

Photo News
Standard heeft zich zeker niet belachelijk gemaakt in Frankfurt. Goed gespeeld, maar wel verloren - domme tegengoals. Met de kop omhoog en de borst vooruit richting topper tegen Club Brugge zondag.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dave Janssens

    Ik vond ze tegen Arsenal tot aan het tweede doelpunt in feite ook niet zo slecht meespelen, en de tegendoelpunten die ze daar kregen waren van hoge kwaliteit. Dat vind ik het Belgische voetbal tegenwoordig missen. Je moet veel meer doen met de kansen die je krijgt wil je een antwoord kunnen bieden. Sommige kansen worden een beetje meewarig de nek omgewrongen. Daar waren we in de jaren '80 véél koelbloediger in.

  • Ricci Latte

    "Goed gespeeld, maar wel verloren"... dan heb ik toch een andere kijk op voetbal. Met momenten was het voetbal van de onderste regionen van 4de provinciale, van beide kanten trouwens. Ik had medelijden met de supporters die zeker "voetbal" wilden zien ipv "Antoinette wie heefr de bal?"