Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal zocht waarom Michel Preud’homme niet kan bij Standard wat hij wél kon bij Club: het geld, de spitsen, de cultuur, alles is minder

Michel Preud'homme zal in zijn tweede jaar bij Standard wellicht geen prijs pakken.
PN Michel Preud'homme zal in zijn tweede jaar bij Standard wellicht geen prijs pakken.

“C’est vraiment con.” Michel Preud’homme (61) vindt de insteek van een verhaal waarom hij op Sclessin het succes van bij Club Brugge niet kan herhalen maar “onnozel”. 

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • pascal de haes

    Wordt te veel beschermd door de pers mag zich alles permiteren langs de zijlijn en gedraagd zich als een clown... In brugge speelde hij cl met zijn B ploeg.... Past zijn ploegen veel te veel aan ipv uit te gaan vanuit de sterkte v zijn eigen spelers

  • Herman Valaert

    Omdat hij daar de spelers niet voor heeft . 't zelfde met Waasland-Beveren die hadden dan eens een goeie ploeg destijds met Clement ..gaat de gast toch wel naar Genk zeker, en sleurt een hele boel spelers mee ....normaal zeker dat het alweer bergaf ging met W.B. De kleinsten zijn de leveranciers van goeie spelers voor de groten. Voetbal is een feest .. . Denk je dat Michel.P Waasland kan redden ? Als hij de spelers ervoor heeft ja ..zo kan ik het ook .