Knockaert: "De supporters van Standard denken dat ze controle over de club hebben"

photo_news
Vorig jaar was Anthony Knockaert nog actief bij kersvers landskampioen in de Premier League Leicester City. Na een korte maar succesvolle passage bij Standard strijdt de Frans-Belgische winger nu bij Engelse tweedeklasser Brighton & Hove Albion voor promotie naar de Premier League. In een interview blikt de 24-jarige Knockaert nog eens terug op zijn korte, maar krachtige verhaal bij Standard. Hij heeft erg harde woorden voor de Rouches.

Het moet gezegd worden dat Anthony Knockaert voor hetzelfde geld nu met Leicester City mee de titel kon vieren. Maar de linkspoot vond dus in de zomer een nieuwe uitdaging bij Standard. Bij de Rouches groeide hij al snel uit tot een sterkhouder, zo versierde hij een transfer naar Brighton.

Knockaert kijkt nog eens terug op zijn passage bij Standard en heeft harde woorden voor de fans en de club: "Mijn tijd bij de Rouches was anekdotisch. Men moet eerlijk zijn: De supporters daar zijn niet zoals de anderen, ze denken dat ze controle hebben over de club, maar dat is niet zo. Ik was er gewoonweg niet gelukkig, er was geen ambitie binnen de club. Ik moest vertrekken en uiteindelijk koos ik voor Brighton."

BELGA
photo_news
photo_newsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.