Fornieri eerste keer als mede-aandeelhouder op Sclessin

Bovenste rij van links naar rechts: Didier Reynders, François Fornieri, Bruno Venanzi, Alexandre Grosjean en Pierre Locht.
Photo News Bovenste rij van links naar rechts: Didier Reynders, François Fornieri, Bruno Venanzi, Alexandre Grosjean en Pierre Locht.

Aanwezig zaterdagavond op Sclessin: François Fornieri. Hoeft niet te verbazen, hij is al jarenlang fan van de Rouches. Maar het was zijn eerste keer als mede-aandeelhouder van de Luikse club. Vorige week kocht hij vijftig procent van de aandelen van Bruno Venanzi.

Op de foto is trouwens te zien dat Standard het strikt nam met de regels omtrent social distancing. Overal een plaats tussen, groene stickers op de stoeltjes waar je mocht gaan zitten. Elke club mag bovendien een delegatie van 25 personen uitnodigen voor elke wedstrijd. De Rouches hielden het bescheiden met 11 uitnodigingen. Eén van de genodigden was Didier Reynders, een fan van de Rouches.

Lees ook: 

Onze Standard-watcher zag een gebrek aan efficiëntie: “Kansen krijgen, maar ze niet afmaken. Preud’homme kreeg er ook al grijze haren van” (+)

Coucke gekozen als peter voor zijn zoon, Ferrari-liefhebber en manager van het jaar: wie is François Fornieri, de nieuwe sterke man achter Standard? (+)
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.