Carcela, die niet wist wie gescoord had, toont niet minste schuldbesef: “Ik kreeg zelfs geen geel van ref, dus...”

Mehdi Carcela toonde na Standard - AA Gent, match waarin hij tot twee keer toe natrapte, niet het minste schuldbesef. Integendeel. Of hij rood had moeten krijgen? “Rood? Neen, zeker niet. Ik raak eerst de bal en dan pas de speler. (lachje) Misschien een beetje te hard ja... Ik kreeg zelfs geen geel van de ref, dus...” De nieuwe regel rond hands, kent Carcela dan weer wel. “Als je de bal na de voet accidenteel tegen de hand krijgt, is dat geen penalty. Ik wist meteen dat we die niet gingen krijgen.”

Hallo, videoref? Tot twee keer toe trapt gefrustreerde Carcela na, twee keer ontsnapt hij onbegrijpelijk

Carcela rouwde vooral om de gemiste kansen. “We hebben meer gecreëerd dan Gent, maar het is hetzelfde verhaal zoals altijd - het lijkt wel eeuwig: we scoren niet. Ik zou willen zeggen dat het een verhaal van pech is, maar het is nu ook een mentale kwestie.” Bovendien slikken de Rouches voor de achtste opeenvolgende keer een tegengoal. “Tja, die kwam echt wel uit het niets. Ik weet niet eens wie ze maakte? Ah, Kums... Ja, hij heeft een goeie trap. Het moet lang geleden zijn dat ze nog zo gescoord hebben, dat zou ons ook eens moeten lukken. Dit Standard heeft nu nood aan rust. Om dit te vergeten en om goed van start te gaan in 2020.”

VTM NIEUWS77 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ivan De Bruyne

  Het natrappen van Carcela was donkerrood!! Waarom kan er straf achteraf komen zoals al eerder soms gebeurde?

 • jean-pierre rejek

  Ge ziet alles draait om geld en het voetbal is een bijzaak,als Carcela dat bij mij zo na stampte dan stampte ik letterlijk en figuurlijk onder zijn ballen al gaven ze mij 10 rode kaarten ,dat ge tegen een duw moet verdragen oké maar dat is er echt over .

 • Ivo Vangeel

  Niet normaal,die zijn gedrag?Belgise sportfederatie op voetbalwedstrijden,dopingonderzoeken doen.En als tegewoordig natrappen normaal is,dan,is voetbal helemaal aant verrotten,na geldgraaiers.

 • René Van Halen

  Schandalig het gedrag van de scheidsrechter. Carcela verdiende twee keer een rood in plaats van een schouderklopje. Het gezaag van Preud'homme lijkt vruchten af te werpen.

 • lu marissen

  Als die scheidsrechter word betaald dan heeft hij gisteren zeker het dubbel gekregen,schandalig dat Vandendriesche zelf geen gele kaart trok in plaats van 2 rode en die clown in het buske sliep verder,dat voetbalgedoe in Belgie word toch wel heel ongeloofwaardig,niks anders dan liegen en bedriegen ,niet moeilijk dat ze in het buitenland smalend op de jupiler legaue neerkijken en ik begrijp nu heel goed dat er geen enkele Belgische scheids in aanmerking komt om Europees een wedstrijd te fluiten.