Al-Arabi blaast deal De Camargo af

PHOTO_NEWS
Igor De Camargo was ei zo na een speler van Al-Arabi. De 31-jarige spits onderhandelde gisteren met de Qatarese club, maar Standard weigerde mee te werken aan een deal. De Camargo keert vandaag terug naar België. Komende zomer is een transfer alsnog mogelijk.

Het heeft weinig gescheeld of Igor De Carmago ondertekende vandaag een lucratieve deal met het Qatarese Al-Arabi. De club die vorige zomer Imoh Ezekiel overnam van Standard en deze winter hetzelfde deed met Paul-José Mpoku nodigde De Camargo zondag uit voor onderhandelingen over een transfer. Standard gaf De Camargo toestemming om naar Doha te reizen, maar kwam later op z'n stappen terug toen het vernam dat Al-Arabi de spits meteen wou overnemen. In Qatar is de transfermarkt immers nog open tot 18 februari.

Standard weigerde mee te werken aan onmiddellijke transfer en stelde z'n veto. Omdat De Camargo ondertussen het lucratieve financiële voorstel al ontvangen had, bleek het echter niet eenvoudig om de spits te overtuigen terug te keren naar België. "Dit is de deal van z'n leven", klonk het gisterenmiddag in zijn entourage. Standard-voorzitter Roland Duchâtelet wou echter van geen wijken weten. De Camargo ligt in Luik nog anderhalf jaar onder contract en kon dus enkel weg voor een transfersom. Daar wou Al-Arabi dan weer niet aan meewerken. 's Avonds laat besloten alle partijen de deal af te blazen. De Camargo keert vandaag terug naar Luik. De kans bestaat dat hij komende zomer alsnog vertrekt naar Al-Arabi.