Standard-speler Cavanda crasht met zijn McLaren

Luis Pedro Cavanda.
Photo News Luis Pedro Cavanda.

Even schrikken voor Luis Pedro Cavanda. De rechtsachter van Standard had vanmiddag een ongeluk met zijn McLaren. In Nandrin botste Cavanda met een bestelwagen. De oorzaak van het ongeval is voorlopig nog onduidelijk. Volgens de eerste vaststellingen zou het niet gaan om overdreven snelheid. Zowel Cavanda als de bestuurder van de bestelwagen werden naar het ziekenhuis overgebracht. Allebei kwamen ze er met de schrik en een paar lichte verwondingen vanaf. Cavanda kon vanmiddag niet gaan trainen en is niet geselecteerd voor de wedstrijd van morgen tegen Cercle Brugge.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Natacha Verpoort

  hij is toch verzekerd mag hij hopen! wat is dan het probleem? er gebeuren dagelijks honderden ongevallen! en sommige met ergere afloop dan enkel blikschade! Materiaal kan je vervangen een mensenleven niet!

 • Reuben Muylle

  Al deze reactie’s zonder te weten hoe het ongeval is gebeurd, jammer de dag van vandaag. Jammer van zo’n prachtige auto.

 • Philippe Vanbelle

  zou beter eerst met een mini leren rijden . Dit zal ook een huurwagen zijn zeker om de grote Jan uit te hangen ?

 • Lucas Vissers

  Geen sport meer ! Enkel geld is belangrijk, hij kan met moeite met een roeste velo rijden !

 • eric debanne

  Te gek voor woorden ......! Typisch bij vele voetballers tegenwoordig