Standard-speler Cavanda crasht met zijn McLaren

Luis Pedro Cavanda.
Photo News Luis Pedro Cavanda.

Even schrikken voor Luis Pedro Cavanda. De rechtsachter van Standard had vanmiddag een ongeluk met zijn McLaren. In Nandrin botste Cavanda met een bestelwagen. De oorzaak van het ongeval is voorlopig nog onduidelijk. Volgens de eerste vaststellingen zou het niet gaan om overdreven snelheid. Zowel Cavanda als de bestuurder van de bestelwagen werden naar het ziekenhuis overgebracht. Allebei kwamen ze er met de schrik en een paar lichte verwondingen vanaf. Cavanda kon vanmiddag niet gaan trainen en is niet geselecteerd voor de wedstrijd van morgen tegen Cercle Brugge.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Natacha Verpoort

  hij is toch verzekerd mag hij hopen! wat is dan het probleem? er gebeuren dagelijks honderden ongevallen! en sommige met ergere afloop dan enkel blikschade! Materiaal kan je vervangen een mensenleven niet!

 • Reuben Muylle

  Al deze reactie’s zonder te weten hoe het ongeval is gebeurd, jammer de dag van vandaag. Jammer van zo’n prachtige auto.

 • Philippe Vanbelle

  zou beter eerst met een mini leren rijden . Dit zal ook een huurwagen zijn zeker om de grote Jan uit te hangen ?

 • Lucas Vissers

  Geen sport meer ! Enkel geld is belangrijk, hij kan met moeite met een roeste velo rijden !

 • eric debanne

  Te gek voor woorden ......! Typisch bij vele voetballers tegenwoordig