STAGES (8/7). Mechelen aangekomen op stage - Beerschot verwelkomt drie nieuwe gezichten

KV Mechelen is aangekomen op stage.
ABD KV Mechelen is aangekomen op stage.

KV Mechelen is aangekomen in het Nederlandse Garderen voor zijn zomerstage. Tot komende zaterdag probeert coach Wouter Vrancken zijn team klaar te stomen voor de Supercup (tegen RC Genk op 20 juli) en het nieuwe seizoen. Of dat in 1A of 1B zal zijn, is nog niet duidelijk. Verwacht wordt dat de uitspraak van het BAS niet lang meer op zich zal laten wachten.

Malinwa arriveerde deze middag aan het Bilderberg Hotel. Nadat de spelers zich geïnstalleerd hadden ging het in de namiddag met de bus richting het trainingsveld in Putten, enkele kilometers verderop. Daar kwamen er vooral oefeningen op positiespel en wedstrijdvormen aan te pas. De komende dagen trainen ze twee keer per dag plus een loopsessie. Vrijdag volgt een oefenmatch tegen RKC achter gesloten deuren. Zaterdag spelen ze tegen Heerenveen.

Er zijn 26 spelers mee op stage. De namen: Verrips, Castro, Valkenaers, Bouzian, Peyre, De Bie, Boni, Swinkels, Van Hoorenbeeck, Van Cleemput, Bijker, Corryn, El Messaoudi, Van Damme, Vranckx, Schoofs, Bosiers, Coveliers, Kaya, Tainmont, Zeroual, Engvall, Van Keilegom, Storm, Togui, De Camargo.

Laurent Lemoine herstelt nog na een operatie aan de adductoren en bleef in Mechelen. (ABD)

Ook Beerschot begonnen aan stage

Beerschot is vandaag goed en wel begonnen aan de stage in het Nederlandse Delden. Trainden ook mee met de groep: verdediger Rubin Seigers (21, Racing Genk), verdediger Kobe Cools (21, Anderlecht) en keeper Jarno De Smet (20, KV Kortrijk). Seigers zou dicht bij een huurovereenkomst staan.

Met de drie ‘nieuwkomers’ er bij kon trainer Stijn Vreven beschikken over 28 spelers. Die kregen onder andere enkele pittige wedstrijdvormen voorgeschoteld. Maes en Holzhauser haakten halfweg wel af met kleine kwaaltjes en gingen dan over tot loopwerk. Noubissi werkte aan de rand van het veld met de kinesist verder aan zijn revalidatie. De Kameroense spits herstelt van een buikspierletsel.

Marius Noubissi, Alex Maes en Raphael Holzhauser zijn op stage met Beerschot.
Kristof De Cnodder Marius Noubissi, Alex Maes en Raphael Holzhauser zijn op stage met Beerschot.
Rubin Seigers (Racing Genk) dook vandaag op tijdens de training van Beerschot.
Kristof De Cnodder Rubin Seigers (Racing Genk) dook vandaag op tijdens de training van Beerschot.
Grégory Grisez en Loris Brogno op stage met Beerschot.
Kristof De Cnodder Grégory Grisez en Loris Brogno op stage met Beerschot.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peeters Freddy

    Volgend seizoen 18 ploegen in 1A en de 2 laatste moeten dan naar 1B.

  • Bieke Schauwvlieghe

    Ik ben benieuwd naar de beslissing van het Bas .