Exclusief voor abonnees

Something is rotten in the State of Sporting Lokeren: spelers stappen massaal naar vakbond Sporta na schrijnende toestanden

Louis De Vries.
BELGA Louis De Vries.
Something is rotten in the State of Sporting Lokeren. Spelers stappen massaal naar spelersvakbond Sporta, nadat ze al maanden niet meer betaald zijn. “Ik heb er absoluut geen goed oog in”, klinkt het bij Sporta, dat onthulde dat de eerste betalingsproblemen er al amper drie maanden na de overname door Louis de Vries kwamen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • victor vandesande

    Nogmaals het bewijs dat belgisch voetval ver boven zijn stand leeft . Hier zijn maximaal 10 profploegen haalbaar , de rest maakt alleen maar schulden zie ook de ravage bij de ploegen zoals Duffel enz die veel te veel geld uitgeven aan spelers . En die eigen jeugd krijgt geen kans. Spijtig natuurlijk voor de jeugdspelertjes.