Exclusief voor abonnees

Maes voor het eerst sinds ontslag terug naar Luminus Arena: "Wrang gevoel blijft"

Onze fotograaf wil na het interview graag nog een leuke foto. Als wielerfan kruipt Maes gezwind de fiets op. "Wacht, ik zal een wheelie doen", gekscheert hij. Als we hem vragen wat we dan bij de foto moeten schrijven, aarzelt hij geen seconde. "Peter Maes gaat nog eens van de grond!" Hij proest het uit. Bloed kruipt waar het niet gaan kan.
Photonews Onze fotograaf wil na het interview graag nog een leuke foto. Als wielerfan kruipt Maes gezwind de fiets op. "Wacht, ik zal een wheelie doen", gekscheert hij. Als we hem vragen wat we dan bij de foto moeten schrijven, aarzelt hij geen seconde. "Peter Maes gaat nog eens van de grond!" Hij proest het uit. Bloed kruipt waar het niet gaan kan.
Peter Maes (53) in de Luminus Arena. Voor het eerst sinds z'n ontslag. Dat Genk een afgesloten hoofdstuk is, beweert hij. "Maar vergeten zal ik het nooit."

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.