Exclusief voor abonnees

Joris Van Der Gucht, toekomstige sterke man van Lokeren? “Ideale kans om vanaf nul te herbeginnen”

Joris Van Der Gucht, de man rechts aan de tafel.
Yannick De Spiegeleir Joris Van Der Gucht, de man rechts aan de tafel.
“Ik wil een trekker zijn. Mensen die vooruit willen met de club samenbrengen. De toekomst van Sporting Lokeren in 1B helpen vormen, met een duidelijk project.” Ziedaar in drie zinnen waar Joris Van Der Gucht (34) naartoe wil met de club van zijn -bloedend - hart.

De toekomst van Lokeren krijgt, voor het eerst, een gezicht. Het is dat van Joris Van Der Gucht, geboren en getogen Lokeraar, vaste abonnee op Daknam en sinds vorig seizoen shirtsponsor. Hij doet dat met zijn firma Silverfin, een technologiebedrijf dat software levert om het werk van accountants en financieel adviseurs te automatiseren. Het heeft kantoren in Gent, Londen en Kopenhagen. Het is bovendien een van de snelst groeiende en meest innovatieve bedrijven in België. Silverfin stelt een kleine 100 mensen te werk en heeft meer dan 500 klanten. Van Der Gucht ziet zich gesteund door een handvol andere ondernemers en wil voortrekker zijn van het ‘Nieuwe Sporting Lokeren’.

Je hebt 26% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ingrid Hemelsoet

    Soms moet je de bodem voelen om weer op te kunnen staan. In een negatieve periode, gretig gevoed door ieder die op het graf van Lokeren wil dansen, is dit een zeer positief geluid.

  • Peeters Freddy

    Straffe taal, ze zijn zeker dat ze naar 1b gaan. Gaan ze wedstrijden verkopen dan.