Ex-makelaar en ex-bestuurder Louis De Vries koopt Lokeren

Photo News
De kogel is door de kerk. Louis De Vries (72) is de gelukkige – zopas zette hij zijn handtekening onder de overname van Sporting Lokeren. 

Louis De Vries is geen onbekende in het voetbalmilieu. Hij was bestuurder bij Antwerp en stond mee aan de wieg van fusieclub Germinal Beerschot Antwerpen waar hij sportief directeur werd. Hij was ook spelersmakelaar en concertpromotor. Louis De Vries brengt een hoop ervaring en know-how mee naar Daknam. Hij bracht inmiddels een heel team op de been dat meteen klaar is om te functioneren. Glen De Boeck blijft trainer, ook mocht Lokeren in 1B uitkomen.

Hiermee komt een einde aan het kleurrijke voorzitterschap van eigenaar Roger Lambrecht (87). Hij was voorzitter van Lokeren sinds 1994. Lambrecht sprak altijd dat hij “minstens 20 miljoen euro” wilde voor ‘zijn’ club, maar naar verluidt zou De Vries niet eens de helft neerleggen.

Photo News2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Rampaert

    Proficiat Louis , neem ze eens mee naar Shanghai , het gaat je goed met je nieuwe uitdaging , groetjes Marc , keeperstrainer FT Antwerpen

  • Ingeborg Troch

    Oei dat is geen onbesproken figuur! En de leeftijd heeft hij ook al niet mee. Na zo een lange tijd onderhandelen met verschillende kandidaten had ik toch iemand anders verwacht! Niet tegenstaande wil ik Meneer Lambrecht toch bedanken voor de mooie jaren die hij Lokeren geschonken heeft, alleen jammer van de laatste jaren en om op zo een manier afscheid te moeten nemen. Toch bedankt!!!