Doorstart in de maak? KSC Vigor Wuitens Lokeren wil nieuw voetbalverhaal uitbouwen

Photo News
Het jeugdbestuur van KSC Lokeren is officieel geïnformeerd dat een groep van vier gemotiveerde ondernemers met een KSC Lokeren-hart en financiële slagkracht klaar staat om een nieuw voetbalverhaal in de Durmestreek uit te bouwen. 

Het project moet een oplossing bieden voor de vele supporters, sponsors, jeugdspelers en stakeholders: zij vormden de voorbije 50 jaar steeds de basis van het succesverhaal dat op Daknam werd geschreven, vooral op nationaal, maar zelfs op internationaal vlak.

De club VW Hamme werd, niet alleen door het jeugdbestuur, maar ook door de nieuwe groep als ideale partner aanzien omwille van hun gezonde financiële toestand, hun langdurig en succesrijk bestaan als amateurclub in de nationale afdelingen en een sterke jeugdwerking.

Dit weekend zijn de gesprekken tussen de nieuwe Lokerse investeerders rond de heer Willy Carpentier en het bestuur van VW Hamme, op positieve wijze verdergezet. Het overleg resulteerde in een intentieverklaring, met inbegrip van storting van de noodzakelijke borgsommen om financieel comfort te kunnen geven aan de club VW Hamme inzake toekomstige budgetten. Volgens de intentieverklaring zou het bestuur evenwichtig worden opgebouwd uit 8 bestuurders, namelijk 4 bestuurders van elke partner.

Van bij de start zal de nieuwe club “KSC Vigor Wuitens Lokeren” optimaal gebruik maken van de accommodatie zoals die aanwezig is in Lokeren en in Hamme. Het project heeft trouwens ook de zegen van de Lokerse burgemeester. In de loop van de volgende dagen moet dit alles nog bekrachtigd worden door het huidige bestuur van VW Hamme.

Lees ook:

Sporting Lokeren failliet verklaard - rechtbank stelt curatoren aan

De loze beloftes van De Vries: hoe Lokeren-eigenaar iedereen rad voor de ogen draaide (+)

“Heel kwade” Jelle Van Damme: “Als je geen geld hebt, moet je geen club kopen”

Burgemeester Anthuenis noemt faillissement Lokeren “gitzwarte dag voor de stad”

Fans Sporting Lokeren in rouw: “Eén van de zwartste dagen in ons leven”

Photo News1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Eric Leysen

    En iedereen die geld moet krijgen van Lokeren is dus gesjareld. Weg schulden maar wel opnieuw voetballen. Dit soort "samenwerkingen" zou moeten verboden worden tot alle schuldeisers hun geld terug hebben.