Dennis van Wijk nieuwe coach op Daknam?

Dennis van Wijk.
BELGA Dennis van Wijk.
Iemand die voor karakter, goed voetbal en discipline staat en liefst de competitie kent. Ziedaar het profiel waaraan de nieuwe Lokeren-coach moet voldoen. Eén van de voorgestelde kandidaten die aan dat profiel beantwoordt, is Dennis van Wijk. 

De 56-jarige Nederlander zit sinds augustus 2018 zonder club, nadat hij ontslagen werd bij KV Mechelen. Komt het tot een akkoord, dan zal Lokeren voor Van Wijk zijn 20ste club als hoofdtrainer zijn.

“Er kwamen een vijftiental serieuze en nog een pak andere kandidaturen binnen”, vertelde voorzitter Louis de Vries ons. “Eén trainer stuurde me zelfs tijdens de wedstrijd een berichtje. Die wordt het alvast niet, maar we willen wel snel iemand aanstellen.” 

Naast Van Wijk werden onder meer ook Stijn Vreven en Cedomir Janevski aangeboden. Vandaag leiden physical coach Olivier Croes, beloftentrainer Bart Struyf en Danny Veyt de trainingen. Glen De Boeck maakte gisteren zijn bureau leeg.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roger Deprez

    Bekijk maar eerst eens of die vedette een goede conditie hebben met een conditie test en een recuperatie test.

  • Peter Soenen

    doe maar, zijn we ervan af als analyst

  • Chris Marien

    Das ook nen stoelendans bij die trainers