Voorstelling Charleroi: “Willen de zesde club van België worden”

Trainer Karim Belhocine en gedelegeerd bestuurder Mehdi Bayat.
Photo News Trainer Karim Belhocine en gedelegeerd bestuurder Mehdi Bayat.

Eindklassement 2018-2019:

9de, 1ste PO II groep A

Blikvangers

Mehdi Bayat

Vooruitlopend op wat hij met zijn club ooit hoopt te bereiken met een nieuw vijfjarenplan, behoort de patron van Charleroi nu al tot de top als voorzitter van de Voetbalbond. Is rationeel en inventief genoeg om beide functies te combineren.

Dorian Dessoleil

Onder toezicht van Mazzu en Martos is de 26-jarige centrale verdediger een vaste waarde geworden. Klaar om op zijn beurt een leidinggevende functie te vervullen? Dat wordt alvast van hem verwacht.

Dorian Dessoleil.
Photo News Dorian Dessoleil.

Nieuwkomers

Ilias Moutha-Sebtaoui (Anderlecht)

Vertrekkers

Javier Martos (FC Andorra), Gabriele Angella (Udinese), Dorian Dervite (Doxa Katokopias), Ilias Moutha-Sebtaoui (Dudelange)

Beste aankoop

/

Grootste verlies

Felice Mazzu

Felice Mazzu.
Photo News Felice Mazzu.

Vermoedelijk elftal

Penneteau, Zajkov, Dessoleil, Willems, Busi, Hendrickx, Ilaimaharitra, NurioMoriokaBruno, Niane

Programma

AA Gent (thuis)

KV Kortrijk (uit)

Antwerp (thuis)

Zulte Waregem (uit)

Club Brugge (thuis)

De ambitie van...

Gedelegeerd bestuurder Mehdi Bayat

“Belhocine als coach is geen vijfde keuze, wél de man die perfect past bij ons DNA. We openen een nieuw hoofdstuk met als doel de zesde club van België te worden. Osimhen gaat ons verlaten, maar geen paniek. Ik neem mijn tijd om de kern te versterken.”

Coach Karim Belhocine

“Mehdi Bayat is één brok voetbalpassie. Deel uitmaken van zijn project, is menselijk en sportief zeer opwindend. Felice Mazzu heeft fenomenaal werk verricht. De solide basis die hij achterliet, moet mij toelaten op mijn manier de groep nog te doen groeien onder het motto: werken, werken, werken.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dave Janssens

    Charleroi altijd een van m'n favoriete clubs geweest in België. Vooral wnnr ze goed draaien is hun huis een enorme aanwinst voor 1ste klasse. In feite zijn er maar een paar clubs die ik niet zo moet. Amateurverenigingen zoals Westerlo of het Zulte Waregem van Franky Dury. Het oude Waregem kon ik best smaken en zag ze als kind stunten in Europa, maar de ronduit lelijke nieuwe tribunes en clubkleuren en het feit dat ze meer iets hebben van wandelende reclame panelen, zo weinig klasse en stijl bah!

  • Leslie Verheyen

    Hahaha dan gaat ge toch moeten leren winnen op den bosuil vriend