Nationale Loterij gaat in zee met Sporting Charleroi

BELGA

De Nationale Loterij gaat een samenwerking aan met voetbalclub Sporting Charleroi, zo is vandaag bekendgemaakt. Het contract geldt voor minstens drie jaar en gaat met onmiddellijke ingang in.

"De samenwerking zal op verschillende manieren gebeuren, met voornamelijk de aanwezigheid van het LOTTO-logo op het shirt en de short van de spelers van het eredivisie-elftal", luidt het in een persbericht. "Het LOTTO-logo zal natuurlijk ook te zien zijn op andere visuele communicatie-elementen van Sporting de Charleroi."

De Nationale Loterij wordt ook partner van de Fondation Sporting de Charleroi. De stichting, erkend als instelling van openbaar nut, heeft tot doel meerdere verenigingen te steunen die hulp bieden aan sociaal kwetsbare kinderen en volwassenen en aan personen met een handicap. "De activiteiten van de stichting passen volledig binnen de dagelijkse missie van de Nationale Loterij via haar beleid inzake goede doelen", klinkt het verder.

De Karolo's zeggen "vereerd te zijn met de steun die de Nationale Loterij biedt". "De uitstekende reputatie van de Nationale Loterij en haar dagelijkse investering in het land bieden een echte meerwaarde voor onze club, die zich perfect kan terugvinden in de waarden die de Nationale Loterij nastreeft."

Charleroi oefent zaterdag (21 juli) tegen Nice. Volgende week zondag (29 juli) ontvangt de ploeg van Mazzu op de eerste speeldag van de nieuwe competitie Antwerp.

BELGA9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • René Toeters

  Iets zoals de nationale loterij moet zich hier van tussen houden, het is al erg genoeg dat deze legale gok instantie mogelijkheid heeft van bestaan! Gokken blijft gokken, of het nu op vechthanen is of op deze loterij!

 • stefan lijnen

  gaan we daar nu blijven sponsoren verdorie???

 • wilfried verbinnen

  allemaal stoppen met spelen en ceo buiten

 • Peeters Freddy

  Ik koop nooit lotjes of speel nooit op de lotto. Het is al erg genoeg dat Proximus ook geld steekt in de sport. Tenslotte is het geld van gokkers en leden van Proximus.

 • rudolf jacobs

  aan alle vlamingen boycot lotto vanaf vandaag,zij zijn partijdig en kozen voor de waalse kant ,weiger langer lotto biljetten te kopen alweer vlaams geld dat naar het zuiden vloeit en als het u nog niet opviel dan misschien nu wel maar er lopen 10x meer migranten rond in vlaanderen dan in wallonie,ik stop al zeker met lotto en lotjes van de nationale loterij

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00