Exclusief voor abonnees

Mazzu staat in zijn zesde seizoen bij Charleroi op een kruispunt: "Ik denk steeds vaker: wat zou ik waard zijn bij een andere club?"

Photo News
Felice Mazzu (52) mijmert. Hij staat op een kruispunt in zijn carrière. Vastroesten in Charleroi of de stap hogerop zetten en vertrekken? "Op een bepaald moment in je leven wil je weten wie je echt bent."

De trui over de schouder, strak in het trainingspak. Een kwartier later dan voorzien komt Mazzu de perszaal van het Stade du Pays binnengewandeld. Net gestopt met de theorie voor de match van morgen op Standard. "Niet enkel Michel Preud’homme werkt als een gek, hoor. Videoanalyses maken, theorie voorbereiden, wedstrijden bekijken... Het stopt niet. Ook niet als ik thuiskom. Soit, is drie kwartier voldoende?" Een brede grijns volgt.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eric debanne

    Mazzu is een heel goeie coach ...! Zou een groter club moeten trainen vind ik ! Heeft de capaciteit en ervaring ervoor Om te slagen !

  • Luc Cleynhens

    Mazu haalt uit Brugge nog MEER uit de ploeg dan Leko, daar ben ik zeker van. Slimmer en vooral speltechnisch veel beter + zal MEER Belgische spelers een kans geven.