Mambourg in brand: Charleroi-supporters troepen samen aan het stadion en steken vuurwerk af

Photo News
De 1-0-zege tegen KV Oostende en bijhorende leidersplaats brachten de Charleroi-supporters duidelijk in vervoering. Enkele tientallen supporters vierden dat samen aan het stadion en staken ook vuurwerk af. Ze hielden wel de nodige afstand, maar of deze actie conform de coronamaatregelen is, is nog maar de vraag. De spelers van Charleroi vierden vanop een afstand mee. 
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
Photo News
Photo News

Lees ook: Invaller Rezaei bezorgt Charleroi zes op zes en de leidersplaats
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Nick Saenen

  Straks staan er 20, volgende week 100 en binnen 2 weken 5000... En dan spreekt met "schande" over de voetbalsupporters.. als de pro league slim is gaat men dit aanpakken..

 • Alexa Grieken

  En dat mag zomaar zonder vergunning of veiligheid voor brand. Als wij dat doen met nieuwjaar dan krijgen we een boete en de kosten voor brandweer op ons dak.

 • albert laurent

  Wat mogen Walen meer dan Vlamingen, afstand houden, hoe, waarom dit doen.Luisteren staat blijkbaar ook niet in hun woordenboek, doen gewoon hun goesting.Wat zouden die mensen doen in oorlogstijd ?Een verbod helpt niet.

 • christophe laporte

  Ze houden afstand...ik zie het probleem niet!

 • Mike Depreeu

  Anti- wallon, maar dit is wel echt voetbal. Lang leve Bengaals vuur..