Charleroi droomt van Vanhaezebrouck

AP

Het bestuur van Charleroi zit de volgende 48 uur nog aan tafel met Felice Mazzu, maar bij de Carolo’s bereidt men zich voor op het vertrek van de coach die op flinke belangstelling van RC Genk mag rekenen. Charleroi droomt van de komst van Hein Vanhaezebrouck, die helemaal bovenaan het verlanglijstje staat. Op Mambourg is men zich er van bewust dat een langdurig contract voor Vanhaezebrouck financieel moeilijk haalbaar is, maar men denkt er aan om hem een kortetermijnovereenkomst van één of twee jaar aan te bieden. Men rekent er daarbij op dat Vanhaezebrouck in die tijdspanne een nieuwe wind zou kunnen doen waaien bij Charleroi. Voor de goeie orde: de manager van Hein Vanhaezebrouck is Mogi Bayat, de broer van Charleroi’s sterke man Mehdi Bayat. Mocht blijken dat Vanhaezebrouck toch niet haalbaar is voor Charleroi, dan houdt de club Luka Elsner achter de hand. Die verraste het voorbije seizoen aangenaam met Union Sint-Gillis. 

Vanhaezebrouck met Mogi Bayat op archiefbeeld.
BELGA Vanhaezebrouck met Mogi Bayat op archiefbeeld.12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marcel De Maesschalck

  Nieuw windmolenpark in Charleroi. Is misschien beter dan een nieuwe kerncentrale.

 • Guy Bevers

  Royal olympic club de Charleroi !

 • eric debanne

  Droomt ...? ...meer een nachtmerrie zeker !

 • emil ledure

  Gaston FOUBERT ? ? Leko heeft de wind doen waaien maar in de juiste richting. We gaan niet spreken van den Anderlecht hè, Waar waait de wind daar met een oud paard te halen die meer op stal stond of op de wei.

 • dirk hosten

  is van het niveau van Charleroi, zou dus nog wel eens kunnen....