Exclusief voor abonnees

Afgeserveerd bij topclub, nu uitblinkers bij Charleroi: “Rezaei verdient tweede kans bij Club, Morioka had pech”

Rezaei en Morioka vallen elkaar in de armen.
BELGA Rezaei en Morioka vallen elkaar in de armen.
Afgeserveerd bij de Belgische top: met dat label verlieten Kaveh Rezaei Club Brugge en Ryota Morioka Anderlecht, maar bij Charleroi blinken ze bijna wekelijks in een sleutelrol uit. Hebben Club en Anderlecht zich vergist? Analist Philippe Albert spreekt zich uit.

Charleroi kan zich vanavond in de replay van de op 25 januari door mist gestaakte wedstrijd tegen KV Mechelen nog steviger betonneren in PO 1. De status als revelatie dit seizoen is onweerlegbaar, met opvallend genoeg twee afdankertjes van een topclub die het team doen draaien.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • leo de ryck

    Club Brugge te groot voor België maar te klein voor Europa

  • Yves Van Rossem

    Afgeserveerd bij topclub ??? welke topclub. Een "would be" topclub ... Ze zijn goed aan de weg aan het timmeren maar er is nog wat te doen om aan de échte top te geraken. Binnen Belgie draait Club mee aan de top ... ik zeg in België. Het niveau buiten onze landsgrenzen is nog wat hoger.