Sportief directeur Olivier Renard zal Carcela aanspreken over hautaine actie: "Ben geen fan van zo een attitude"

BELGA

Met een assist was Mehdi Carcela, ondanks een mindere prestatie, andermaal bepalend in de bekerfinale tegen RC Genk. Na afloop waren ze in het verliezende kamp allerminst te spreken over de ietwat arrogante houding van de Belgische Marokkaan tijdens zijn wissel. In Extra Time keurde ook Olivier Renard, sportief directeur van de Rouches, het gedrag van Carcela af. 

"Mehdi zat niet in de match en moest in het eerste kwartier een paar fouten incasseren", stak Renard van wal. "Hij was gefrustreerd vanaf de eerste minuut. Ik moet toegeven dat ik geen fan ben van zo een attitude, maar Mehdi is een speciale kerel. Hij houdt van spektakel en het was zijn keuze. Ik ga hem er zeker over aanspreken. Het zijn beelden die ook belangrijk zijn voor het imago van de club. Hij is groot genoeg om te weten dat dit misschien niet nodig was. Het is geen goede actie, maar ik heb wel al ergere dingen gezien in het voetbal." 

Photo News
BELGA
Photo News
BELGA5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • koen wauters

  @Louis Heyens nu is weer de scheidsrechter wat is het straks

 • alain vandezande

  Het is al maanden zo maar nu komen ze ermee af!

 • Davy Van LAecke

  Beter de helft van de ploeg aanspreken met voorop de trainer.

 • rudy verlinden

  Welke reactie we hier ook schrijven het zal de voetballertjes niet helpen te doen inzien in wat voor een "kleine"competitie ze hier spelen...zowel niveau als attidude

 • Louis Heyens

  beter zou het geweest zijn als ze de videoref zijn scherm grondig gepoetst hadden ... wat daar allemaal door de beugel kon, niet te geloven... tackels met gestrekt been en over de bal recht op het scheenbeen, een slag van Carcela, catchgrepen op de tegenstrevers in de grote backlijn, en zo voort. Gelukkig was de scheids een Luikenaar, daardoor kon ik zijn selectieve blindheid voor dat Luikse clubje begrijpen. Niet plezant voor de tegenstreven maar ja, als er groot geld mee gemoeid is.