Spelers van Club lieten ongenoegen over niet-gefloten penalty duidelijk blijken, Vormer haalde er zelfs hulpmiddel bij

Ook na de beladen match tegen Antwerp heeft Club Brugge unieke beelden uit onder meer de kleedkamer gedeeld via Twitter. In de montage is onder meer te zien dat Ruud Vormer, de Nederlandse aanvoerder van blauw-zwart,  toch even wilde bekijken of Club geen strafschop verdiende voor de charge van Jelle Van Damme op Loïs Openda in de eerste helft. Dat was wel degelijk het geval, zo oordeelden Vormer en Mats Rits. En vandaag gaf scheidsrechtersbaas Johan Verbist hen ook gelijk.

Voor de vijfde keer in de play-offs gunt Club Brugge iedereen die dat wil een unieke blik achter de schermen. Van voorzitter Bart Verhaeghe die blijft geloven in de Brugse titelkansen over Vormer die doelman Ethan Horvath een compliment geeft tot trainer Ivan Leko die zijn troepen aanvuurt: het passeert allemaal de revue in de montage.

Vormer zwaaide met een smartphone om te tonen dat Club een strafschop moest krijgen.
Twitter Club Brugge Vormer zwaaide met een smartphone om te tonen dat Club een strafschop moest krijgen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Steven Moreels

  dat is de lichaamstaal van spelers die weten dat hete over en uit is voor de titel

 • Dirk Van der Weeën

  Jo Van Opstal,Van Damme speelt zuiver de man en maak hierbij dan nog een schopbeweging,wat is er nog meer nodig voor een strafschop?

 • Jack Hoeben

  Wat een bleiters seg!Je hebt niks bij elkaar gevoetbald Club! Zie maar dat je tweede kan blijven

 • Jos Van nuffelen

  Van Roy kijk naar uw eigen ploeg aub. Zou in uw plaats horen, zien en zwijgen.

 • Jo Van opstal

  Denk dat spelers en analisten het reglement niet kennen!! Is nooit strafschop maar opstructie fout dus vanop de plaats vd fout een onrechtstreekse vrije trap ook al is dat binnen de 16m!!!