Wilmots: "We moeten Andorra respecteren"

Wilmots geeft aanwijzingen op training
BELGA Wilmots geeft aanwijzingen op training
Als de Rode Duivels zaterdag winnen op verplaatsing in Andorra, zijn ze meteen zeker van een ticket voor het EK van volgend jaar in Frankrijk. "Het mag dan wel een zwakke tegenstander zijn, we moeten hen toch respecteren", vertelde de bondscoach na de training van vandaag in het oefencentrum in Neerpede. "Maar als we op niveau zijn, moeten we gewoon winnen."

Tijdens de training kon de bondscoach enkele tactische zaken uitproberen. "Dat lukt beter dan met een Powerpoint-presentatie. Op het veld is alles duidelijker. Dan kan ik tussenkomen om te tonen wat ik verwacht."

Wilmots gaf ook nog wat meer uitleg over Jason Denayer. De Galatasaray-verdediger werd zaterdag op de zevende speeldag in de Turkse competitie op bezoek bij Basaksehir (0-2) tijdens de rust vervangen met vocht in de knie, een blessure die hij in de Champions League opliep op het kunstgrasveld van Astana. "Hij heeft gisterenavond verzorging gekregen, maar vanmorgen had hij nog veel pijn en dus heb ik hem een scan laten nemen. Ik wacht nog op de uitslag vooraleer ik een beslissing neem. Het is misschien geen zware blessure, maar het is toch beter voorzichtig te zijn."Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00