Welke Rode Duivel pronkt met de duurste wagen?

Gisteren verzamelden de Rode Duivels voor het laatste tweeluik van de kwalificatiecampagne voor het EK 2016. Dat deden ze uiteraard in stijl. Lukaku en Lombaerts arriveerden in hun Bentley, Mertens in een elektrische BMW-sportwagen en De Bruyne in zijn knalrode jeep van Mercedes. Enkel Jan Vertonghen viel uit de boot. Hij liet zich afzetten door zijn moeder in een bescheiden Toyota. Maar wie heeft nu de duurste vierwieler?

VTM Stadion maakte een overzicht van de basisprijs (al hebben de meeste Rode Duivels nog wel voor enkele speciale opties in hun luxeauto gekozen). De Cadillac Escalade van Axel Witsel kost bijvoorbeeld minstens 65.000 euro en er rijden er volgens de overheidsdienst Mobiliteit maar twee van rond in België. De Mercedes CLA 45 AMG 4Matic van Laurent Depoitre is er vanaf 47.000 euro en voor de Mercedes-sportwagen van Fellaini moet je iets minder dan 100.000 neertellen.

Lombaerts en Lukaku hebben de duurste
Aan de Bentley Continental GT van Lombaerts en Lukaku hangt het grootste prijskaartje. Daarvoor moet je meer dan 180.000 euro op tafel leggen. Ook Kevin De Bruyne doet niet slecht met zijn Mercedes jeep (146.733 euro) en de BMW i8 van Dries Mertens kost je minimum 141.000 euro.

Taxi mama
De enige speler die met een 'betaalbare' auto toekwam, was Jan Vertonghen. Hij werd in een Toyata Corolla gebracht door zijn mama. Vandaag rijden er van dat model 49.988 exemplaren rond, je koopt hem voor 6.500 euro. Tweedehands uiteraard.

Photo News
Photo News
Photo News