Ga naar de mobiele website
^ Top

Vader Lukaku: "Romelu moet naar Bayern of Man United"

Vader Roger Lukaku.
photo_news Vader Roger Lukaku.
"Ik ben heel fier." Voor ons zit Roger Lukaku (48), zelf ooit international van ­Zaïre en vandaag de vader van twee Rode Duivels. Vader ­Lukaku hoopt Jordan en Romelu straks ook op het EK samen aan het werk te zien: "Ik droom dat de ene de assist geeft en dat de andere scoort."

"Ik ben ziek geweest, maar nu gaat het weer beter", vertelt Roger Lukaku ons. "Dat is alles wat ik daarover wil zeggen. Ik moet nog regelmatig naar het ­hospitaal voor onderzoek. Maar ik zie de matchen van mijn zoons. Die van ­Romelu vooral op televisie."

Is die in vorm zeg. Je zou vergeten dat hij nog altijd maar 22 is.
"Al wat hij nu doet, verbaast mij niet. Vanaf het moment dat hij op zijn zes is beginnen te voetballen bij Boom, was hij altijd de nummer één. Hij was altijd degene die de goals maakte, hij was ­altijd sterker en groter dan zijn leeftijdsgenoten. Zo is hij later ook bij Wintam en Lierse opgegroeid. Ik herinner me nog dat mensen van Anderlecht en Club Brugge me kwamen zeggen: 'Zijn leeftijd klopt niet'. (lacht) Maar aangezien hij hier geboren is, kan daar geen twijfel over bestaan. Hij heeft altijd het verschil gemaakt. Wat hij doet, is voor zijn leeftijd formidabel, maar er zit nog beter aan te komen. Hij zal de top halen."

Lees meer over de kritiek op Romelu Lukaku, het verschil tussen Everton en de Rode Duivels, de mogelijke toptransfer en wat vader Roger van broer Jordan vindt op HLN SPORT PLUS. Nu één maand GRATIS en geen betaalgegevens nodig!

Romelu Lukaku.
Photo News Romelu Lukaku.
Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug