Trip stuit op verzet van clubs en internationals: Rode Duivels toch niet naar Azië

photo_news

De geplande reis van onze Rode Duivels naar Zuidoost-Azië is afgeblazen. De lange reis in een drukke periode op clubniveau - tussen 9 en 14 november - stuitte op verzet van de internationals en hun clubs. In de plaats daarvan zullen de Duivels in november oefenwedstrijden spelen tegen Japan en Mexico, twee landen die net als het Belgisch elftal al geplaatst zijn voor het WK in Rusland. Het gaat om twee vriendschappelijke duels in eigen land.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • J C

  Naar Azië gaan om geld op te rapen... Die voetbalbond is toch wreed ze!!

 • JJ81

  Mexico staat 14de op de fifa ranking, voor Engeland en Italië. Jullie praten alsof ze gelijk staan aan Gibraltar. Mexico is een goede ploeg, subtopper, en ze zullen uit hun pijp mogen komen willen ze winnen.

 • Raf Ostach

  Man, man, weer is het niet goed. Als ze toch naar Azië zouden gaan, dan was de commentaar van Jo De Clercq en Didier Briglia dat dit handenvol geld kost en dat ze beter dat geld anders hadden ingestoken. Vraag me echt af wat deze heren in het leven al gepresteerd hebben...

 • Jo De Clercq

  Waar spelen?In het kuipke? Voor niks nodig.Toegevoegde waarde Martinez Nul.Mertens en Naingolan spelen de pannen van het dak in Italie, maar hier matig tot niet.

 • Didier Briglia

  dat durven ze niet tegen topteams!!! Martinez wil landen die 60 plaatsen onder de belgskes staan dan kunnen ze winnen!!! Doe ze met de fiets hun verplaatsingen doen dan zijn ze fit.Showmannen.