Ronaldo, Ronaldinho en...De Bruyne achterna: Eden Hazard krijgt zelfs applaus van Schotse fans bij wissel

Cristiano Ronaldo (op Juve), Ronaldinho (in Bernabeu) en Kevin De Bruyne (op Anderlecht) wisten al hoe het voelt: applaus krijgen van de fans van de tegenstander. Wel, ook Eden Hazard past voortaan in dat rijtje. De aanvoerder en draaischijf van de Rode Duivels kreeg bij zijn wissel een open doekje van de Belgische én de Schotse fans. 

Eden Hazard.
rv Eden Hazard.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jozef van riel

  Benny. Aja? Da wist ik niet. Dat moet toch wel wat jaren geleden zijn. En toen had ik toch nog een abo op RSCA. Maar misschien die wedstrijd gemist. Kon niet alle wedstrijden in een seizoen gaan zien.

 • benny vanhamme

  @ jozef van riel , kevin DB heeft idd een staande ovatie bij zijn vervanging van het anderlecht publiek gekregen toen hij een geweldige match met genk speelde !!

 • jozef van riel

  Niet echt vergeten hé Patrick. Werd toen niet vervangen maar kreeg zijn ovatie na het scoren van zijn 4de doelpunt. Maar ik vraag me wel af wanneer De Bruyne een applausvervanging heeft gekregen op Anderlecht!

 • Patrick Panis

  Zlatan Ibrahimovic met PSG op Anderlecht vergeten?

 • Jan Van den Bergh

  Wat een voetballer . Een lust voor het oog , Hazard is een wereldtopper !

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00