Romelu Lukaku wil zich later op het trainerschap richten:“In België word ik nog altijd als Afrikaan aanzien”

BELGA
Nadat Romelu Lukaku eerder al verraste door mee te geven dat hij speelde met de gedachten om na het EK 2020 te stoppen als Rode Duivel, kijkt de spits nu nog wat verder vooruit. “Ik wil de eerste succesvolle Afrikaanse trainer worden”, liet Lukaku aan online platform OTRO weten.

“Ik denk er wel aan om te stoppen na het EK in 2020. Nog twee jaar en dan mogen ze mijn rol overnemen.” Het waren enkele opvallende quotes die Romelu Lukaku in augustus liet optekenen door ‘Business Insider’. Nu kijkt de spits van Manchester United nog wat verder vooruit. Na zijn actieve voetbalcarrière wil hij zich storten op het trainerschap. “Als ik eerlijk mag zijn, wil ik de eerste succesvolle Afrikaanse trainer worden, want in België word ik nog altijd als Afrikaan aanzien. Ik wil de deur openen voor ‘mijn’ mensen”, vertelde ‘Big Rom’ kort aan OTRO.

OTRO is een applicatie waarin de personen die zich aanmelden (door 4,5 euro te betalen of gratis de basisupdates krijgen) exclusieve interviews van grote actieve en niet actieve voetballers te zien krijgen. Ook onder meer Lionel Messi, David Beckham, Zinédine Zidane, Luis Suarez, David Beckham en Luis Suarez sloten zich al aan bij het nagelnieuwe online platform.

Photo News11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Popelier

  Inderdaad Romelu is een Belg met Roots in Afrika, is waarschijnlijk niet altijd makkelijk keuzes of richting te zoeken. Orde veel gevraagd en soms woorden in de mond gelegd , waarmee Romelu achteraf eens duchtig kan mee lachen , . Anderzijds denk ook niet dat Lukaku iets verkeerd doet met eens te kijken wat de toekomst hem kan brengen . Wel Romelu doe zo voort en zie niet om, kritiek zal er altijd zijn , ihb van de Lukaku haters.

 • Daniel De Vooght

  Romeu moet stoppen met zielige kleine kind te spelen. Niemand aanschouwt hem als afrikaan. Je degouteerd de mensen met deze uitspraken

 • DIRK VANGOSSUM

  Lukaku, je hebt een bril nodig. Je bent een Belg, ne heel goeie voetballer, en een familieman. Wat een kleine groep criticasters zeggen is geen referentie voor een gewone Belg.

 • Marc Geerts

  Zagevent eerste klasse.

 • David De Geyter

  Dienen gast heeft echt een minderwaardigheidscomplex!