Romelu Lukaku openhartig over jeugdjaren: "We moesten rondkomen met vijf euro"

rv
Voetbalanalist Gilles De Bilde ging vanavond in Telefacts op bezoek bij drie Rode Duivels: Romelu Lukaku, Dries Mertens en Marouane Fellaini. Lukaku had het openhartig over zijn jeugdjaren, toen hij meeging met zijn moeder om te poetsen.

De Duivels ontvingen De Bilde bij hen thuis en praatten vrijuit over hun jeugd, kinderen, de liefde, het grote geld, hun levensstijl en natuurlijk het komende WK. Romelu Lukaku had het over zijn jeugdjaren, toen zijn moeder de eindjes aan elkaar moest knopen. Nu zet hij 95 procent van zijn loon op zijn spaarrekening. "Het enige folieke dat ik gedaan heb in mijn leven, is mijn auto", zegt hij. "Vroeger gebeurde het vaak dat ik naar de match ging zonder gegeten te hebben. We moesten rondkomen met vijf euro." Lukaku hielp zijn moeder ook vaak met poetsen, van zijn vijfde tot zijn vijftiende.
32 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos driesen

  Erwin van Roy er is geen ene prof met een brutoloon van 3500 euro in België! Het minimum is 8000bruto als prof!! Je bedoeld Mss semi prof

 • Ronny Popelier

  Hetgeen Romelu nu verdiend heeft hij niet geslapen. Bouwt mooie carrière, wat van velen niet kan gezegd worden. Die jongen praat eerlijk en vrij over zijn jeugdjaren. Respect chapeau Romelu Lukaku. Ik hun het jouw allemaal en nog veel meer.

 • Marc Ledure

  dider de coster !! hij spreekt van zijn jeugd jaren niet over zijn voetbal. En wat hij nu verdiend hij heeft er voor gewerkt als voetballer.

 • didier de coster

  hij kreeg dan nen euro volgens zijn talent

 • eric debanne

  Minder grote uitspraken ... En meer trainen op u techniek !!!