Real Madrid is rond met Braziliaan Alisson, maar informeert ook naar Thibaut Courtois

Photonews
De keepersjacht is open. Real Madrid is persoonlijk rond met Alisson, de Braziliaanse nummer één. Alleen met AS Roma lopen de onderhandelingen veel stroever. Real legde ondertussen ook een lijn uit naar Thibaut Courtois en Chelsea.

Enkel een akkoord tussen AS Roma en Real Madrid houdt een transfer nog tegen. De Spaanse topclub heeft zijn nieuwe doelman in zicht. In Madrid ligt een contract van vijf jaar klaar voor Alisson Becker, keeper die dit seizoen imponeerde bij AS Roma. Alleen op clubniveau gaapt er nog een serieuze kloof: Real heeft een bod 55 à 60 miljoen euro plus bonussen in gedachten, Roma wil 80 miljoen voor Alisson. Begin volgende week moeten de onderhandelingen beginnen.
(lees onder de foto verder)

Photo News

Real heeft echter ook een alternatief achter de hand. Volgens Italiaanse bronnen wees Chelsea een bod van 40 miljoen af op Thibaut Courtois, maar volgens bronnen binnen de club won Real via een makelaar enkel info in. De Koninklijke weet wat de Rode Duivel moet kosten. Real heeft al vijf jaar een lijn uit liggen naar Courtois, maar tot een transfer of serieuze onderhandelingen kwam het nooit. 

Zelf hoopt de doelman, die nog een jaar onder contract ligt bij Chelsea, op een overgang naar Madrid. Hij wil dichter bij zijn kinderen zijn, die er bij zijn ex-vriendin Marta wonen. Ook Atlético volgt het spoor Courtois in het geval Jan Oblak andere oorden kiest. PSG heeft afgehaakt. Eerste keus in Parijs is de transfervrije Gigi Buffon.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin Van Roy

  mark Didden kan het weten want mark heeft al veel meer prijzen behaald in het voetbal dan Courtois. als voetbal coaches andere keepers en managers Courtois bij de top 3 van de wereld zet wat zou dan een simpele belg het beter gaan weten.

 • daniel surinx

  ondanks courtois matig keept,doet hij het toch maar en gelijk mark didden zegt,klopt allemaal,maar bij gebrek op de markt,komt courtois in het zicht,vind hem verre van een wereldkeeper,maar dat zal hem worst wezen

 • danny janssens

  Ik zou een bod op Koen Casteels doen.

 • mark didden

  Hopelijk geen courtois naar real. Groot deel van de fans zien hem liever niet komen. Niet balvast, duwt enkel ballen weg. Ik vind het al een wonder dat hij eerste doelman is bij Chelsea... maar ja de 2 de en 3de keeper daar is ook gene vette

 • roger reniers

  Is géén goed idee denk ik ,na WK beschikbaar aan halve prijs !