Ga naar de mobiele website
^ Top

Radja: "Ik heb mijn principes, maar ik vrees voor het WK in Rusland"

Photo News
Radja Nainggolan is in een interview voor het VTM-programma 'Stadion' nog eens teruggekomen op zijn turbulente relatie met bondscoach Roberto Martínez. De verdedigende middenvelder sprak daarin zijn vrees uit rond een niet-selectie voor het komende WK in Rusland. "Ik ga niet eerst met Martínez gaan praten."

Radja Nainggolan vreest voor zijn WK-deelname. De Rode Duivel verklaarde in een interview met Gilles De Bilde dat hij een naar voorgevoel heeft bij het WK komende zomer in Rusland. "Ik heb schrik, ja. Vier jaar geleden maakte ik hetzelfde al eens mee en het voelt gelijkaardig. Mijn gevoel laat me zelden in de steek."

"Ik heb nooit gezegd dat ik in de basis moet staan, maar ik vind dat ik mijn plaats heb bij die 28 of 30 namen die bij de Rode Duivels horen. Het is een beetje pijnlijk dat ik nu weer mijn best moet doen om bij de ploeg te geraken. Als je zelfs de kans niet krijgt om te presteren, dan wordt dat uiteraard moeilijk."

"Daarom doet de openlijke steun van mijn ploegmakkers bij de nationale ploeg ook echt wel deugd. De bondscoach verwijt me een gebrek aan focus en discipline, maar ik snap eigenlijk niet goed waarover hij het heeft. Als Eden Hazard één minuut te laat is op een tactische bespreking, dan wil ik wel nog even zien of de bondscoach hem ook thuislaat."

"Net daarom heb ik ook niet naar de wedstrijden tegen Gibraltar en Griekenland gekeken. De eerste match werd sowieso een walk-over en tijdens de tweede was ik in Disneyland met mijn familie. Ofwel ligt mijn focus bij de Rode Duivels ofwel bij mijn familie, maar niet bij allebei. Als ik bij de selectie had gehoord, dan lag mijn concentratie wél bij de nationale ploeg."

"Ik ga ook niet als eerste met de bondscoach praten, want dan geef je toe dat je iets verkeerds hebt gedaan. En volgens mij ben ik juist in mijn volste recht. Ik heb mijn principes en daar wijk ik niet van af. Nu lijkt het alsof ik als enige altijd te laat kom, maar dit is helemaal niet het geval."

Photo News
Photo News
Photo News10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • dany Dany Herman

  Moest ik in zijn plaats zijn ik bedank voor selecties en concentreer me op competitie en geld heb je al voldoende

 • W. Broekie

  Martinez buiten en rap.

 • simon beirlaen

  Zonder Radja redden de Rode Duivels niet in Rusland volgende jaar en er zullen er wel nog te laat zijn geweest

 • Alain Nagels

  Een krijger zoals Radja kan je niet thuis laten ! Das pas een speler met karakter !!

 • Chantal Vlaeminck

  Inderdaad ik zou hem ook met veel plezier een pakje sigaretten bijgeven en smeken mijnheer de trainer dat hij uw ploeg komt versterken voor het WK

Gesponsord

Meld een bug