Onze man ziet Rode Duivels puur op talent IJsland kloppen: “Het kan niet altijd met vijf­sterrenvoetbal zijn. Soms willen de benen gewoon niet mee. Et alors?”

Photo News
Het kan niet altijd met vijfsterrenvoetbal zijn. Soms willen de benen gewoon niet mee. Et alors? Dit België heeft zoveel kwaliteit dat het ook zonder een pak sterkhouders en met kopzorgen probleemloos wint. Het relaas van onze man op de Heizel.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Super voetbal hebben we nog niet gezien van deze " gouden generatie " dus ... De benen willen niet mee ... Maar het geld wel zeker ...!

 • Peter Thys

  Bats een beter voetballer,iemand die ook laat voetballen en bovenal maar de helft speelminuten van Lukaku nodig heeft om evenveel te scoren.Sommige hebben toch een vreemde kijk op statistieken ! Ik hoop dat hij nooit wordt als Lukaku want dan moet hij de helft minder scoren met meer dan dubbel zoveel kansen

 • Sjeng de la Meuse

  Ik heb nog niet zovaak 5* voetbal van de Duivels gezien, helaas..

 • Fonz Ooms

  Zwakke tegenstander en zwakke prestatie van onze wonderploeg. Eden dribbelde zich zoals altijd weer veel teveel vast en is zeker geen Messi. Bats zal nooit een Lukaku worden als afwerker, wel betere voetballer. De rest was maar gewoon, niets op aan te merken. Aan Tielemans zie je wel dat hij te weinig speelt. Maar de tegenstander was zwak, heeeel zwak en is zeker geen referentie.

 • Lieven De Weirdt

  Spelers als Castagne, Thorgan en Januzaj zijn internationaal geen topklasse en zijn geen meerwaarde in de nationale ploeg, integendeel. Profielen al Trossard, Vanaken, en Radja kunnen de RD's wel iets bijbrengen.