Onze huisanalist Degryse looft Lukaku na België-Zwitserland: "Hij is een fenomeen"

BELGA
Onze huisanalist Marc Degryse nam vanavond de prestatie van de Rode Duivels onder de loep. Hij loofde Romelu Lukaku en merkte dat Youri Tielemans nog niet in zijn beste vorm zit. "Hij staat nog niet zo ver als Kevin De Bruyne, die een echte ­dirigent is."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Leon Mertens

  Was zeer moeilijk tegen sterke Zwitsers .

 • Pascal Van de Paar

  Noch Corolla, noch PAOK ooit zien opdraven bij enige ploeg van formaat, of hebben jullie carrière gemaakt in een of andere talkshow??

 • Van Constantinus

  we hebben in belgie toch geluk dat we een spits hebben die niet kan voetballen, volgens vele haters, en volgens sommigen lopen er in belgie nog meer top spitsen rond aan de reacties te lezen.

 • Dalila Bouchalaa

  Lol, er zitten hier weer van die clowns die het allemaal minstens even goed kunnen. "De helft van z'n intikkers scoor ik ook". De simpele waarheid is dat je zelfs met de helft van z'n intikkers een bijzonder gewilde spits zou zijn, en hier niet zurig venijn zou zitten spuien in de lezersrubriek van een krant. Nee, als je half zo goed was als Romelu, dan zat je nu in je villa je miljoenen te tellen. Zielige mensen toch...

 • Gino Denil

  Was slim van Lukaku om op het einde uit te wijken naar de rechter flank. Geraakte zo van die vervelende kleefvliegen aan zijn lijf vanaf. Om vervolgens op het gepaste moment toch in de 16 te duiken en vrij te staan bij dat laatste doelpunt. Dat is meer dan een intikker.