Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet hoe een thuiswedstrijd van de Rode Duivels een feest blijft

Photo News

Mama Hazard. Zij werd bij de aftrap samen met haar man en haar zonen in de bloemetjes gezet. Hoe moet een moeder zich voelen in de wetenschap dat een van haar kinderen honderd miljoen waard is?

Zeven minuten later bediende Eden Mertens (1-0). ‘Everybody needs a hero’, stond op een spandoek hoog tussen de fans.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • hugo wouters

  Geachte Stephan, ik hoop en ben er zeker van dat u het niet eens bent met de puntenwaardering die hier op de site van HLN verschenen is. Een speler een 6 geven, evenveel als zijn maten, en die speler was amper te zien in de wedstrijd, had slechts 10 balcontacten de eerste helft, waarvan dan nog met balverlies. Kreeg een geschenk om te scoren, omwille van het geluk dat de terugspringende bal net in zijn voeten terecht kwam. En dit terwijl de in form verkerende Origi op de bank moest blijven .

 • Johan Billiet

  Tiens....die had zeker een zonnebril op...? Als "FC De Collega's" tegen de jonge selectie van Oranje speelt gaan ze minstens 3 -0 de feestboot in..

 • Roger Forier

  3-0 tegen nr.116 van de wereld..... als nr.1, met spelers die 300000 € verdienen per week, in eigen stadion in aanwezigheid van ca. 40000 supporters, en u vind dat een feest Mr. Keygnaert ?

 • Rudy Claes

  Zwakste Rode Duivel ... onbetwist Lukaku. Zet aub Origi of Bats in de basis !!

 • Tom Verdoodt

  Heren, kunnen we niet gewoon blij zijn met deze schitterende generatie Rode Duivels? Ze halen in elk geval een hoger niveau dan deze lezersreacties.