Onze Chef Voetbal ziet hoe België (op een kwartier na) zijn status van nummer 1 waarmaakte: "Waar is die Nations League-beker?"

BELGA
Zo. Alweer gewonnen. Business as usual. In het slot de tegenstander nog eens vast in een houdgreep - niemand ontsnapt aan Romelu Lukaku, met twee goals absolute uitblinker tijdens een amusante avond. Waar is die Nations League-beker?

Een zachte herfstavond. Sfeervolle tribunes. Party music. En de Rode Duivels.
The place to be.
En de thuisploeg zette meteen de turbo aan - Tielemans knalde maar net naast.
Youri Tielemans - van waar toch al die 5'jes en vernietigende commentaren in Frankrijk? Druk vooruit, aanspeelbaar, gevaarlijk, en het afval tot een minimum beperkt - vanavond was dat alvast een 7.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • danny buyse

  De derde van de wereld op het WK is dat geen prijs misschien?? Zwitserland is een stevige moeilijk te ontwrichten ploeg en staat ook niet voor niks op de 8ste plaats op de ranking. Hebben de meeste punten behaald in de voorrondes voor het WK. We Vroeger won België zelden nu verliezen ze zelden.

 • Christiaan Mansfeld

  Ik ben al 50 jaar fan van het Belgisch elftal. In de zomer woonden we in Westende maar we zijn Nederlanders. Maar gisteravond heb ik me verveeld en geirriteerd. Zoveel talent en ervaring en zo erbarmelijk theater (waarom zo een leeg stadion?) De chef voetbal is of nationalistisch blind of heeft weinig ervaring met wel goed voetbal.

 • Bob Vandekerckhove

  Is brons op een WK geen prijs wilfried? Omdat frankrijk met de staart tussen de benen het kleinste verschil maakte..

 • mark didden

  Amaai wat een voetbalkennis hieronder in de reacties. Kijkt gewoon niet als het u niet interesseert. Ik ben er zeker van dat geen van jullie de buitenspel correct kan uitleggen. Ga naar wielrennen kijken dat is minder moeilijk voor jullie

 • Luc Cleynhens

  Die chef voetbal " ziet " een wedstrijd op den tast zeker ? Ze zijn gewonnen oke, maar voor de rest droevig en dan scoort dieje polis daar vanvoor nog 2 inleggers. Denk ni dat hem 100 m gelopen heeft, meestal lenigmakende oefeningen met zijn armen. En dan noemt De Grijze hem een fenomeen ????????