Onze Chef Voetbal over niet-selectie Nainggolan voor WK: "Martínez vertrouwt Radja niet. And that’s it"

Radja Nainggolan.
Photo News Radja Nainggolan.

A matter of trust.

De bondscoach vertrouwt Radja Nainggolan niet – noch óp het veld, noch ernaast. Simpel.

Al wie de nationale ploeg de voorbije twee jaar van nabij volgde, is vandaag niet verrast. Roberto Martínez heeft Nainggolan nóóit vertrouwd. Het discours van de bondscoach maakte daarbij al die tijd heel weinig bochten. Ook niet toen Nainggolan in de Serie A weer eens alles kapot speelde, of toen hij Barcelona uitschakelde in de Champions League.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen
197 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Leo Marien

  Juist Michel De Blay en..... daarom is voetbal zo fantastisch!

 • Naomi Beal

  Belgie gaat na 1 match eruit liggen dankzij Martinez, maar ja hij heeft zijn contract getekend hij is gerust! Met voorbedachte rade heb je Radja thuisgelaten zodat je een dikke ontslagpremie kan ontvangen! En den bond rond uwe vinger gedraaid gehaaide Catalaan!

 • michel De Blay

  Wanneer zowel VRT als VTM het nodig vinden om het nieuws te beginnen door ELF minuten gezwam, gelul, en zever over een voetballertje dat niet mag meesjotten dan is het vijf voor twaalf voor onze media. Terwijl er een crisis in de maak is in Italië, een hoop ambras met Iran ………..hebben ze het hier over het wereldschokkend probleem van een potstampertje.

 • Roel Beckers

  Men klets niet uit je nek. Elke goede trainer zou hem meenemen.

 • dino goossens

  Als ge in China sjot, dan kunde wel tactische opdrachten volgen ofwa . Met schoolkindjes alleen word je geen wereldkampioen. Er moeten zeker echte mannen bij zijn ook