Onze Chef Voetbal geeft 15 redenen waarom u vanavond naar Schotland-België moet kijken: "Onbetaalbare oude wijn, één van de beste nummers '6', maar vooral: Eden doet mee!"

BELGA
Van Moskou naar Glasgow is een kleine stap voor de mensheid, maar een grote stap voor de Rode Duivels - van WK-brons naar een nutteloze vriendenwedstrijd. De bondscoach geeft niet af en wil ook dít potje winnen. Wij zijn al tevreden als Eden Hazard zijn 'showke' kan opvoeren. U kijkt toch ook?

Het doet er niet toe, vanavond - dat weten u, wij, de spelers... Bondscoach Roberto Martínez zégt wel dat zijn groep de lat hoog wil blijven leggen, maar Eden Hazard en maats zijn ook maar mensen, geen robotten. The Hangover is reëel.

Het krediet van de Rode Duivels bij de fans is inmiddels weer zó groot dat een kater in Glasgow na dat geweldige WK snel zal vergeven zijn - en terecht.

En toch moet u kijken, vanavond - niet vergeten dat het voetbal op Vtm is, op één is het Midsomer Murders en op Canvas is Ivan De Vadder.

U moet kijken, omdat

u zo de beste doelman van de wereld aan het werk kunt zien, Thibaut Courtois...
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bruno Suykens

  Ik ben een week op bezoek bij de wereldkampioenen voetbal en ga me dus niet bezighouden met zulle trivialiteiten,

 • Peeters Freddy

  Onze chef voetbal weet niks van voetbal, hij gokt maar wat. Wie kijkt er nu naar een potje oefenen.

 • pierre De Smet

  Eden zeer groot voetballers , jammer soms een beetje te zelfzuchtig maar ben wel blij dat die voor ons speelt

 • Fonz Ooms

  Eden? 5 minuten en de rest verloren dribbels.

 • marc castermans

  Het wordt echt een plaag om alles te willen argumenteren in een puntenopsomming. Je bent dit als je deze 5 punten volgt, je bent dat bij deze tien, hou daar toch mee op. Jullie lezers zijn geen analfabeten.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00