Nieuwe domper voor Vermaelen: verdediger valt geblesseerd uit tegen Zwitserland

BELGA

Thomas Vermaelen mocht door de blessure van Jan Vertonghen nog eens starten bij de Rode Duivels. De Barça-verdediger was tegen de Zwitsers aan een degelijke partij bezig, tot Vermaelen na een onschuldige pass prompt naar de rechterhamstring tastte. Andermaal een blessure. Twintig minuten voor affluiten zat zijn partij erop. 

"Vermaelen voelde meteen iets aan de rechterhamstring. In de eerstvolgende 48 uur zal er een scan genomen worden", aldus bondscoach Roberto Martínez na de wedstrijd. Voor de Derby der Lage Landen van dinsdag tegen Nederland is Vermaelen dan ook hoogst twijfelachtig.

smb12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frankie bressinck

  Hij was goed bezig maar laat hem eerst eens een half seizoen spelen en roep hem dan op voor de Duivels! Eens je de 32 voorbij bent krijg je automatisch problemen met het spierstelsel!

 • Victor Avanti

  Tijd om Mechele eens aan de slag te zie Succes

 • Leo Marien

  Daar zijn ze weer, eerst moest Kompany stoppen, mocht voor velen zelfs niet naar het WK, nu weer Vermaelen. Als iedereen op z'n werk zou moeten stoppen bij een lichte blessure, man, man, man. We weten zelfs nog niet wat er werkelijk aan de hand is.

 • Ria Vanhoyland

  Stop met voetbalen je speel amper bij Barcelona en je ben meer in de lappenmand dan op veld

 • Hans PIROT

  Is dat een porcelein manneke of wat.Waarom stopt hij niet met voetbal ???