Merkte u het ook op? Derby der Lage Landen zag er anders uit op de NOS dan op VTM

Photo News

Opvallend beeld vanavond in de Derby der Lage landen. Daar waar VTM traditioneel de camera’s geposteerd had aan de kant van de hoofdtribune, opteerde de NOS voor de overzijde. Het gevolg: bij VTM speelden de Rode Duivels in de eerste helft van links naar rechts. Bij de NOS was dat dus omgekeerd. Iets wat de alerte tv-kijker -en Twitteraar- uiteraard niet is ontgaan. 
21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Straetemans

  VTM en vier, zijn en blijven amateurs, die ook nog soms denken van het warm water te hebben uitgevonden. Zonder die domme reclame waren ze allang van het scherm.

 • dirk claeys

  De commentaar van De Bilde is ook ondermaats! Niet te verstaan, beter cursus spreken volgen! En dat mag gewoon verder gaan!

 • Johan Billiet

  Heb zelf naar de NOS gekeken: rustiger, meer objectiever, realistischer en meer down-to-earth ipv van dat zichzelf in de hemel-prijzend marktgeroep op vtm...Ben wel meer blijven hangen bij het echte voetbal FRA -DUI...

 • Rick Daelemans

  Bij de Nos liep de tijd wel 10 sec achter op vtm,dus dat is ook ni ideaal.

 • Bruno Zonnekeyn

  VTM amateuristisch, ook commentaar niet goed. Ja geef mij maar die nuchtere Nederlanders. Bij VRT zit er ook eentje die zijn commentaar voor zich mag houden, nietwaar Mr Joost..

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00