Lukaku bij onze videoman: "Duivels moeten in verschillende stadions spelen"

rv
"De Rode Duivels moeten in verschillende stadions spelen over het hele land." Die boodschap bracht Romelu Lukaku - gisteren nog auteur van drie doelpunten tegen de dwergen van Gibraltar - vanmorgen voor onder meer onze camera. De spits van Manchester United neemt zo een duidelijk standpunt in temidden van de brandend actuele kwestie rond het nieuwe Eurostadion. "Ik ben niet echt fan van het stadion op de Heizel, met die piste. Bovendien zijn er in België genoeg mooie stadions, dus waarom zouden we daar geen gebruik van maken? Het is ook beter voor de fans, dan zouden ze allemaal eens de kans krijgen om ons te zien."

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Geen slecht gedacht ! Waarom niet

 • Kevin Buekenhoudt

  Als er genoeg capaciteit is, waarom niet? Gent, Luik, A'lecht... En dan ben je meteen van dat gedoe rond dat geldverslindende eurostadion af.

 • Jurgen Coenen

  goed idee van lukaku waarom een eurostadion? Anderlecht, Gent, brugge, genk, standaard, zelfs Charleroi mooie stadions

 • Peter Anthonissen

  Indien er in België nu eens meer deftige en moderne stadions waren, dan ben ik akkoord, maar nu is het huilen met de pet op!

 • Luc De Saeger

  Spijtig dat er geen grote stadia zijn. Want de duivels vullen die 2 keer.