Lonken naar Neymar: Vrijdag 6 juli kan het hele land in de ban van de samba houden

Photo News
Een onbekende debutant, een stug Afrikaans land, en een outsider in de groepsfase. Een killer als Lewandowski of een artiest als James in de achtste finale. En Brazilië of Duitsland een ronde later. De teneur bij Roberto Martínez en Chris Van Puyvelde was er een van enthousiasme en tevredenheid. Oké.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guy Lenie

    Geef mij toch ook maar de Mannschaft in de kwartfinales. De Brazilianen zijn misschien minder sterk in de organisatie maar ze hebben te veel spelers die in hun eentje het verschil kunnen maken en zijn technisch veel te sterk voor onze Duivels.

  • PETER VAN OYCKE

    Ingrid... het huidige Brazilië is niet meer te vergelijken met dat van het vorige WK. Voor het moment de beste ploeg ter wereld.

  • ingrit seghers

    Van Duistland moeten ze oppassen, maar Brazilie ? Herinner u nog hoe Duitsland hiermee de vloer aanveegde ? Hoeveel was het ook alweer 7-1? Neymar alleen kan dit niet rechttrekken