Lees het relaas van een avondje zwoegen en puffen én Lukaku die zich tot all-time topschutter kroonde

photo_news
België
BEL
België BEL
1
0
Japan JAP
JAP
Japan
 • Tweede oefenmatch
 • Jan Breydelstadion
 • Beter dan tegen Mexico?
 • Vertonghen keert normaal terug
Nieuwe update beschikbaar

highlights

Nacer Chadli vervangen door Jordan Lukaku
Romelu Lukaku vervangen door Divock Okoth Origi
Yuya Osako vervangen door Kenyu Sugimoto
Doelpunt voor België
Takuma Asano vervangen door Yuya Kubo
Kevin De Bruyne vervangen door Mousa Sidi Yaya Dembélé
Dries Mertens vervangen door Kevin A. J. G. Mirallas Y Castillo

fase per fase

review
stop

2e helft afgefloten

2de helft afgefloten
Het zit erop, België blijft ongeslagen in 2017. Bovendien volbracht Lukaku zijn missie, hij is nu alleen topschutter van de Rode Duivels. Maar wat we vooral onthouden: het was een avondje zweten en puffen.

belga

Gevaarlijk standje
Het wordt nog even heel warm voor de kooi van Mignolet. Na veel vijven en zessen wordt de bal toch weggepoeierd. We krijgen drie minuten extra.


Thorgan naast
Na een rush van de jongste Lukaku waagt Thorgan Hazard zijn kans. Zijn schot verdwijnt ruim naast de kooi van Kawashima. Het was even geleden dat we nog eens wat opwinding kregen.


substitution

Spelerswissel

Gotoku Sakai komt in de plaats van Hiroki Sakai
Het blijft intussen wissels regenen. Jordan Lukaku en Defour wisselen respectievelijk Chadli en Witsel af. Bij Japan komt de ene Sakai erop voor de andere. De wedstrijd kabbelt ondertussen naar z'n einde. Nog vijf minuten op de klok.

photo_news
substitution

Nacer Chadli vervangen door Jordan Lukaku

Jordan Lukaku komt in de plaats van Nacer Chadli

substitution

Spelerswissel

Steven Defour komt in de plaats van Axel Witsel


Sakai stopt Origi
Origi wil niet onderdoen voor zijn collega-spits en vuurt een pegel af. Sakai gooit zich echter in de baan van het schot.


Mignolet 2.0.
En de keeper van Liverpool moet alweer aan het werk. Hij haalt een schot van een blauwhemd fraai uit z'n kooi.

belga
substitution

Spelerswissel

Takashi Inui komt in de plaats van Genki Haraguchi

photo_news

Save Mignolet
Door een aarzeling van Kabasele - ook niet echt overtuigend deze wedstrijd - mag Sugimoto alleen op doel afgaan. Met een prima redding weet Mignolet de snelle gelijkmaker te voorkomen!


yellow_card

Gele kaart

Gele kaart Yosuke Ideguchi

substitution

Romelu Lukaku vervangen door Divock Okoth Origi

Divock Origi komt in de plaats van Romelu Lukaku
De nieuwbakken topschutter mag meteen gaan rusten. Origi komt in de plaats.

substitution

Yuya Osako vervangen door Kenyu Sugimoto

Kenyu Sugimoto komt in de plaats van Yuya Osako

photo_news
goal

Doelpunt voor België

Doelpunt Romelu Lukaku! 1-0!
Na een uiterst knappe dribbel door het hart van de verdediging weet Chadli nog een goede voorzet uit de voeten te toveren. Lukaku heeft de bal maar voor het binnenkoppen. Nummer 31 voor de aanvaller, wat hem de topschutter allertijden van België maakt!

belga

Mignolet eerste keer in actie
Morioka toont zich een eerste keer. Het schotje van de spelmaker van Waasland-Beveren kan Mignolet evenwel niet verontrusten.

photo_news
substitution

Takuma Asano vervangen door Yuya Kubo

Yuya Kubo komt in de plaats van Takuma Asano
Ook die andere Japanner op onze Belgische velden komt op het terrein. Kubo komt Asano aflossen. De Gent-speler krijgt meteen een fluitconcert om de oren.

Big Rom
We hebben hem nog niet vaak gezien in de tweede helft, maar nu krijgt Lukaku toch even ruimte. Hij haalt de bal enig mooi uit de lucht, waarna hij een schot afvuurt richting doel. De bal stuit via een Japanse verdediger in hoekschop.


Zoeken zoeken zoeken
Voorlopig kunnen de fans zich maar aan bitterweinig verwarmen in Jan Breydel. Door de wissels is het ook even zoeken op het terrein, al doen de Duivels dat eigenlijk al een hele partij.

substitution

Kevin De Bruyne vervangen door Mousa Sidi Yaya Dembélé

Mousa Dembélé komt in de plaats van Kevin De Bruyne
Daar is de tweede wissel van de Spanjaard. Vindt Dembélé wel het gaatje? De Bruyne mag gaan rusten.

substitution

Spelerswissel

Ryota Morioka komt in de plaats van Kazuki Nagasawa
En ook Japan wisselt een eerste keer. Seizoensrevelatie Morioka mag nog een halfuurtje zijn kunstjes tonen.

photo_news
substitution

Dries Mertens vervangen door Kevin A. J. G. Mirallas Y Castillo

Kevin Mirallas komt in de plaats van Dries Mertens
De bal is dan wel voor de Duivels, het blijft stroef lopen bij onze jongens. Martínez grijpt dus een eerste keer in. Mertens ruimt plaats voor Mirallas.

Metertje over
Ook 'Sarumai Blue' heeft zijn eerste mogelijkheidje na rust beet. Een afstandschot van Yamaguchi zoeft over. Mignolet heeft nog geen redding uit zijn mouwen moeten schudden.

photo_news

De Bruyne ziet het
Een magistrale steekpass van De Bruyne zet de hele Japanse verdediging te kijk. Mertens holt erachter aan, maar is teveel uit evenwicht om het leer richting doel te trappen.

belga

Bijna Thorgan
In tegenstelling tot de eerste helft proberen de Rode Duivels bij aanvang van het tweede bedrijf onmiddellijk hun wil op te dringen. Een fraaie diepe bal van Mertens kan net niet worden meegegraaid door Thorgan Hazard. Kawashima komt gepast uit zijn doelmond.


start

2e helft op gang gefloten

2de helft op gang gefloten
Dezelfde 22 namen beginnen aan de tweede helft. België trekt meteen naar voor, maar Vertonghen kan zijn pegel niet laaghouden.

stop

1e helft afgefloten

1ste helft afgefloten
Na 45 minuten maakt de Nederlander Danny Makkelie een einde aan het eerste bedrijf. Japan begon met een rotvaart aan de partij, maar gaandeweg knokte België zich toch in de wedstrijd. Het kreeg ook de grootste kansen, maar De Bruyne en Lukaku botsten telkens op Kawashima. Het laatste kwartier verdween het tempo helemaal uit de match. 0-0. Martínez aan zet in de kleedkamer, want het kan en moet beter.

afp

Hazard profiteert niet
De jongere broer van Eden duikt op in de zestien van de tegenstander en weet Kawashima te omspelen. Het vervolg is echter van mindere makelij, terwijl Lukaku moederziel alleen stond.

photo_news

Paniek
Asano zet met een pientere beweging Vertonghen in de wind, die noodgedwongen een fout maakt. De vrije trap is goed aangesneden, Yoshida kopt maar net over de kooi van Mignolet. Hoewel er gevlagd is voor buitenspel, zaaiden de Japanners toch weer paniek bij onze twijfelende defensie.


Mertens-Lukaku
Tussen al het zoeken door weet Mertens toch het leer voor doel te brengen. Lukaku gaat in duel met zijn naaste belager, die bijna zijn eigen doelman verschalkt. Aan de overzijde moet Vertonghen alle zeilen bijzetten op Japans gevaar af te wenden. Net als tegen Mexico staat de Belgische verdediging bijwijlen toch te bibberen.

photo_news

Vaart er helemaal uit
Het tempo is helemaal uit de wedstrijd. Japan heeft de opflakkering van de Rode Duivels vrij makkelijk overleefd en neemt het heft weer wat meer in handen. België vindt daarentegen maar moeilijk de vrije man.


Kawashima heerst in de lucht
Na een overtreding op Witsel zwiept De Bruyne vanop vrije trap het leer voor doel. De bal wijkt af, waarna Kawashima makkelijk kan plukken. Het is inmiddels tien minuten geleden dat de Rode Duivels nog eens een voldragen aanval in mekaar konden boksen.

belga

Boze Vertonghen
Plots zijn de bezoekers daar met een kwieke aanval. Een moederziele Osako knikt een metertje over. Jan Vertonghen maakt zich terecht boos op zijn collega's.

photo_news

Mexican Wave
België heeft het betere van het spel, en dat merken ook de toeschouwers. De Mexican wave doet intussen namelijk zijn ronde in Jan Breydel.

Kawashima goed plat
Daar is Kevin De Bruyne opnieuw. De middenvelder van Manchester City mag opnieuw aanleggen, deze keer bokst Kawashima de bal goed weg uit zijn rechterbenedenhoek. Kans nummer 3 voor België!

photo_news

Belgisch balbezit
De hoge druk van de bezoekers lijkt verleden tijd. België heeft de bal in de rangen en gaat geduldig op zoek naar de kooi van de ex-Standard en ex-Lierse doelman.

belga

Lukaku over
Japan lijkt even naar adem te happen. Mertens legt met een knappe voorzet de bal op de kruin van Lukaku, maar de spits van Man United kan het leer niet laaghouden. België duwt stilaan zijn stempel op deze wedstrijd.

Bijna Lukaku
De blauwhemden knutselen een veelbelovende aanval in elkaar, maar Vermaelen weet weg te werken. Op de pijlsnelle counter is het plots 3 tegen 3. Het leer belandt via een afgeweken voorzet bij Lukaku, die met z'n dikke teen de Japanse keeper net niet weet te vloeren. Een grote kans, en ei zo na het topschuttersrecord aan diggelen.


Schot De Bruyne
Lukaku wint op een lange bal zijn duel in de lucht, waarna De Bruyne met het leer aan de haal gaat. Zijn schot belandt echter in de handen van Kawashima. Een eerste keer België, dat zich stilaan in de match knokt.

belga

Hoge pressing
De Japanners zetten in de beginminuten inderdaad hoog druk. België zal uiterst zorgvuldig moeten zijn om een kans in elkaar te boksen. Vermaelen speelt echter gevaarlijk het leer, maar de Samurai Blue weet er geen mogelijkheid uit te puren.


Eerste keer de bezoekers
Japan steekt meteen de neus aan het venster. Een diepe bal vindt Asano, maar de aanvaller van Stuttgart kan dankzij een goed verdedigende actie van Kabasele niet afdrukken.


start

1e helft op gang gefloten

1ste helft afgetrapt
De bal rolt in Jan Breydel. Wie schiet het beste uit de startblokken?

photo_news

De Brabançonne
De volksliederen weergalmen in Jan Breydel. Zo dadelijk trappen de Rode Duivels hun laatste wedstrijd van 2017 op gang. Blijven ze ongeslagen, of zetten de vinnige Japanners hun een hak?


Op z'n Japans...

Martínez: "Moeten spelen als een geolide machine"
"Onder tegenstander zal vandaag heel hoog druk zetten", zegt Martínez vlak voor de match voor de camera's van VTM. "Daarme moeten we kunnen omgaan. Bovendien spelen zij zeer dynamisch op de counter. In balbezit schuiven ze met veel mensen naar voor. We moeten met dat tempo kunnen omgaan en er staan als een geolide machine."

"Axel Witsel en Kevin De Bruyne zullen op hun normale plek op het middenveld spelen. Vooraan hebben we Thorgan Hazard, Dries Mertens en Romelu Lukaku. Op de flanken staan Nacel Chadli en Thomas Meunier. Die heben al erg goed gespeeld en zijn op elkaar ingespeeld. Maar deze matchen zijn belangrijjk om nog meer op elkaar ingespeeld te raken."

"De kritiek van De Bruyne? We weten allemaal waarom hij dat gezegd heeft. Om de juiste reden: hij wil een nationaal team dat het WK wint. Hij weet nu wel dat dit niet de juiste manier was om kritiek te geven, maar we hebben dat intern opgelost. Bovendien waren zijn intenties goed."

photo_news

Ariël Jacobs ontleedt de 3-4-3
Het lijkt erop dat Roberto Martínez opnieuw een 3-4-3 hanteert. Gewezen assistent-bondscoach Ariël Jacobs ontleedt het systeem van de Rode Duivels: "Tegen sterke landen valt deze tactiek in het water." Lees er HIER alles over.

PN

Opstelling Japan
Kawashima, H.Sakai, Yoshida, Makino, Nagatomo, Yamaguchi, Ideguchi, Nagasawa, Haraguchi, Osako, Asano

Kubo en Morioka zitten zoals verwacht op de bank.

Voor Guga Baul wordt de avond extra spannend...

Vertonghen kapitein
Bij afwezigheid van Eden Hazard krijgt Jan Vertonghen de kapiteinsband rond de arm. De verdediger van Tottenham is volledig hersteld van zijn enkelblessure.

belga

Interland nummer 450 quater
België speelt tegen Japan zijn 450ste oefenwedstrijd. Wij zetten de meest in het oog springende vriendschappelijke interlands op een rijtje.

De grootste zege
In 1994 boekten onze nationale voetbalheren hun grootste zege in een vriendschappelijk duel. Slachtoffer van dienst: Zambia. De betreurde Josip Weber scoorde vijf keer, terwijl ook Marc Degryse en Luc Nilis de weg naar doel vonden.


Eden Hazard krijgt rust
Thorgan speelt, Eden niet. De balvirtuoos speelde een topwedstrijd tegen Mexico, maar kreeg wel enkele trappen te incasseren. Hem zullen we vanavond dus niet in actie zien.

Opstelling België:
Mignolet, Meunier, Kabasele, Vermaelen, Vertonghen, Witsel, De Bruyne, T. Hazard, Chadli, Mertens, R. Lukaku

De Japanners hebben hun yogamatjes mee

Japan zonder drie vedetten
Shinji Kagawa (Dortmund), Shinji Okazaki (Leicester) en Keisuke Honda (Pachuca) zullen het de Rode Duivels niet moeilijk maken. De drie topspelers van Japan liggen niet in het bovenstje schuifje bij Halilhodzic en reisden niet mee af naar Brugge. Sinds Honda naar Mexico verkaste, moet hij voor zijn plaats vrezen, bij Okazaki en Kagawa lijkt het vooral om tactische keuzes te gaan.

photo_news

Gaat Lukaku voorbij Van Himst en Voorhoof?
'Big Rom' heeft een missie vanavond. Door zijn twee goals tegen Mexico staat zijn doelpuntentotaal bij de nationale ploeg momenteel op 30. Exact evenveel als Bernard Voorhoof en Paul Van Himst. Schiet de spits van Manchester United opnieuw raak, wordt hij alleen topschutter van de Rode Duivels.

photo_news

Thuiskomen voor Meunier
Aangezien de confrontatie van vanavond in het Jan Breydelstadion plaatsvindt, lijjkt het voor Thomas Meunier wel een beetje thuiskomen. De man van PSG maakte immers als speler naam bij Club Brugge, waardoor de match tegen Japan voor hem nog dat tikkeltje specialer wordt.

"Het is nog maar anderhalf jaar geleden dat ik hier vertrokken ben", zegt Meunier. "Het doet me plezier hier terug te keren. Ik heb hier een toertje met de auto gemaakt, ik ben even langsgereden waar ik woonde. Ik ben hier aan het stadion dezelfde stewards tegengekomen die er ook vroeger al waren. Ook de kleedkamer is niet veranderd. Ik heb me op mijn vroegere plaats gezet, naast de plaats van kapitein Simons. Het is heel fijn om hier terug te keren."

Ook de pers toont hoe het moet
Niet enkel de officiële supportersclub van de Rode Duivels, ook de Belgische pers hakten hun Japanse collega's in mootjes. Maar liefst 10-1 werd het in een uitgelaten onderonsje.

Interland nummer 450 tris
België speelt tegen Japan zijn 450ste oefenwedstrijd. Wij zetten de meest in het oog springende vriendschappelijke interlands op een rijtje.

De zwaarste nederlaag
Op 17 april 1909 kreeg België in Londen een pandoering om de oren. Tegen de Engelse nationale ploeg werd het zowaar 11-2, de grootste nederlaag ooit in een vriendschappelijke pot. Een jaar eerder kregen onze jongens in Brussel ook al een 2-8-nederlaag aangesmeerd. In 21 duels tegen Engeland zou België slechts 3 maal de zege binnenrijven. De laatste overwinning dateert al van 1936.


Bondscoach Japan: "België heeft een van de beste elftallen ter wereld"
Niet enkel Kubo, ook Japans bondscoach Halilhodzic weet met zijn bewondering geen blijf. Al is hij ook streng voor het blanke palmares van België.

"Als je hun individuele kwaliteiten bekijkt, kan je niet anders dan vaststellen dat het een ijzersterke selectie is, één van de vier of vijf beste van de wereld. Maar om ook een sterk team te vormen, is er meer nodig. De spelers moeten complementair zijn. Ik weet niet wat er precies schort in hun groep. Er wordt al jaren over deze Belgische ploeg gepraat, maar ondanks de individuele kwaliteiten werd er nog niets gewonnen."

Lees HIER wat Halilhodzic nog meer te zeggen heeft over Hazard en co.

photo_news

Drie bekenden
De bezoekers zullen in Jan Breydel met drie (oud-)bekenden aantreden. Eiji Kawashima, goed voor 152 optredens in onze Belgische hoogste klasse, verdient momenteel de kost bij het Franse Metz en staat zonder ongelukken vanavond onder de lat bij Japan. Verder herkennen we ook Yuya Kubo van AA Gent en seizoensrevelatie tot nog toe Ryota Morioka van Waasland-Beveren. Hoogstwaarschijnlijk starten zij wel op de bank.

"Jullie hebben veel meer uiteenlopende voetballers. Daar ben ik jaloers op", stak Kubo zijn bewondering voor de Rode Duivels niet onder stoelen of banken. Lees het hele interview met de Japanner HIER.

photo_news

Onze voetbalheren met een vleugje samoeraisaus?

Flashback naar vrijdag
De oefenmatch tegen Mexico van afgelopen vrijdag bracht een golf van opschudding teweeg. Terwijl Lukaku en vooral Eden Hazard zich als een vis in het water voelden, stond de verdediging bij elke Mexicaanse aanval te trillen op haar benen. Achteraf spaarde Kevin De Bruyne dan ook zijn kritiek niet. "Zolang we tactisch geen goed systeem hebben, zullen we moeilijkheden blijven krijgen tegen landen als Mexico", aldus de middenvelder van Manchester City.

Roberto Martínez reageerde gisteren voor het eerst op de woorden van De Bruyne: "Tactisch zijn we nog niet klaar. Dat is de waarheid. Met Mexico speelden we tegen een ploeg die de bal wilde. Zo’n team waren we niet tegengekomen in de WK-voorronde”, legde hij uit. "Maar het doel van zo’n matchen is informatie vergaren, dingen uitproberen, flexibiliteit aan de dag leggen. Als je naar een toernooi gaat kan je niet alleen op dezelfde elf spelers rekenen, dat heeft het verleden al aangetoond. Matchen zoals deze in november geven ons de mogelijkheid om dingen uit te testen."

Herlees de kritiek van De Bruyne HIER, herlees de respons van de bondscoach HIER.

photo_news

Interland nummer 450 bis
België speelt tegen Japan zijn 450ste oefenwedstrijd. Wij zetten de meest in het oog springende vriendschappelijke interlands op een rijtje.

De frequentste
De Rode Duivels speelden de meeste vriendelijke oefenduels tegen onze noorderburen. Maar liefst 108 keer stonden België en Nederland in een oefenpot tegenover elkaar. 37 keer trok België aan het langste eind, 45 maal ging de zege naar Oranje. Het laatste duel stond gedateerd op 9 november 2016. Toen werd het in de Amsterdam ArenA na een teleurstellende pot 1-1.

photo_news

Fans geven het goede voorbeeld
De leden van de officiële supportersclub van de Rode Duivels tonen alvast hoe het moet. In een vriendschappelijk duel tegen hun Japanese tegenstanders won '1895' eerder op de dag met spectaculaire 9-5-cijfers. Ook vrijdag speelde de supportersorganisatie een leutig potje, toen stuurde het de Mexicaanse collega's met 4-2 huiswaarts.

Heikele klus
Maar vanavond de zege pakken wordt geen makkelijke opgave. Zo leren alvast de statistieken ons. Onder Martínez won België namelijk nog maar 1 van zijn 5 oefenwedstrijden (tegen Tsjechië in juni, 2-1). Tegen Spanje (2-0) gingen onze Rode Duivels de boot in. Tegen Nederland (1-1), Rusland (3-3) en onlangs Mexico (3-3) werd er telkens gelijkgespeeld. Bovendien kon België in 5 duels tegen Japan nog nooit winnen.


2017 zonder nederlaag?
Als de Belgen niet verliezen van Japan, sluiten ze 2017 ongeslagen af. Dat gebeurde voor het laatst in 1989, toen de Belgen 9 wedstrijden niet verloren. De laatste nederlaag van de Duivels was de debuutwedstrijd van Roberto Martínez, op 1 september 2016 tegen Spanje (2-0). Sindsdien zijn de Belgen 14 wedstrijden lang ongeslagen.

Photonews

Telstar18
Vanavond voetballen de Rode Duivels voor het eerst met de Telstar 18, de officiële bal voor het WK in Rusland. HLN geeft u de kans om als eerste met het gloednieuwe exemplaar te voetballen. Doe HIER mee aan een quiz en test uw kennis over de vorige wereldkampioenschappen én vooral de officiële ballen. Succes!

Interland nummer 450
België speelt tegen Japan zijn 450ste oefenwedstrijd. Daarvan konden de Rode Duivels er slechts 164 winnen, nog niet eens de helft dus. België verloor 188 keer, 97 maal kwam er geen winnaar uit de bus. Wij zetten de meest in het oog springende oefeninterlands op een rijtje.

De eerste
De eerste vriendschappelijke interland dateert van 1904 – het jaar dat het Belgische nationale team én de FIFA werden opgericht. In het ‘Stade du Vivier d'Oie’ te Ukkel keken onze voetbalmannen voor circa 1.500 toeschouwers Frankrijk in de ogen. De match eindigde op een spectaculaire 3-3. Georges Quéritet scoorde twee maal, meteen de eerste doelpunten van België in de geschiedenis.

Wie mag zich tonen van Martínez?
Roberto Martínez voert wellicht aardig wat wijzigingen door in zijn elftal. De bondscoach bevestigde gisteren dat Mignolet het doel verdedigt en dat Kabasele en Vertonghen inzetbaar zijn. Wie naast dat duo de derde verdediger wordt, vertelde de bondscoach niet, maar mogelijk krijgt Dendoncker daar een nieuwe kans.

Tijdens het kwartiertje open training liet Martínez gisteren Vertonghen en Kabasele samen met Vermaelen, Meunier, Witsel, Dembélé, Chadli, De Bruyne, Eden Hazard, Origi en Mirallas in een blauw hesje opdraven. Op Mirallas na zouden deze spelers een ploeg kunnen vormen, maar mogelijk strooide de bondscoach daarmee zand in de ogen.

Martínez liet eerder bijvoorbeeld al weten dat hij Januzaj aan het werk wil zien op de linkerflank, ter vervanging van de geblesseerde Carrasco. En dan is er nog Romelu Lukaku, die erop gebrand is om het doelpuntenrecord bij de Rode Duivels nog dit jaar te breken. De bondscoach gaf nog mee dat Lukaku net als Eden Hazard hersteld is van de tikken die hij tegen Mexico incasseerde. Martínez gaf ook al aan dat De Bruyne opnieuw slechts één helft zal spelen.

Photonews
photonews


43 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Frederik Naert

  Origi frisse wind, direct meer snelheid id ploeg omdat hij technisch beter is dan Lukaku maar Lukaku staat altijd op de goede plaats om een goal te maken. Origi loopt ook meer dan Lukaku. Ik zou zou allebei meepakken.

 • Frederik Naert

  Triestige match vd Belgen. Verdediging presteerde dit keer wel redelijk goed omdat Meunier kwam meeverdedigen in balverlies, dus met vier achterin. Ik vind Kabasele wel beter dan Ciman of Boyata.

 • serge rene vandevelde

  belgie is em blijft een overroepen ploeg.helemaal geen samenspel.teaktiek kan deze coach blijkbaar niet bijbrengen.met deze vedediging krijgen ze in rusland veel goals binnen

 • Dave Janssens

  Ik maak me weinig zorgen vooralsnog. We weten dat Martinez maar 23 spelers kan meenemen. En we weten nu ook dat Origi daar bij moet zijn, en Mirallas niet.

 • Sven Withaegels

  Iedereen zegt da je iedereen deze ploeg van coachen omdat het een voor een toppers zijn...maar martinez spant de kroon hij krijgt als enige op deze aardbol klaar om deze toppers niet te laten schitteren...beste Belgische voetbalbond SCHAAM U