Kies uw favoriete Red Flames-foto

De nationale vrouwenploeg boekte haar grootste zege ooit, 12-0 tegen Moldavië.
Photo News De nationale vrouwenploeg boekte haar grootste zege ooit, 12-0 tegen Moldavië.
De Rode Duivels vliegen in juni met de Trident naar het WK in Rusland. Brussels Airlines plant het officiële vliegtuig van de nationale ploeg extra te versieren met iconische foto's uit de Belgische voetbalgeschiedenis. U krijgt de kans om die te kiezen. Voor uw favoriete Red Flames-foto stem hier.
In 1984 vond het eerste EK voor vrouwen plaats. De nationale ploeg sneuvelde in de voorronde. De Belgen speelden hun zesde en laatste groepsmatch tegen West-Duitsland (1-1) op 22 oktober 1983 en sloten af met 5 punten achter Denemarken (8) en Nederland (6) naast West-Duitsland (5).
Rv In 1984 vond het eerste EK voor vrouwen plaats. De nationale ploeg sneuvelde in de voorronde. De Belgen speelden hun zesde en laatste groepsmatch tegen West-Duitsland (1-1) op 22 oktober 1983 en sloten af met 5 punten achter Denemarken (8) en Nederland (6) naast West-Duitsland (5).
De nationale vrouwenploeg klopt Servië met 1-3 en plaatst zich voor de eerste keer voor een Europees kampioenschap.
Photo news De nationale vrouwenploeg klopt Servië met 1-3 en plaatst zich voor de eerste keer voor een Europees kampioenschap.
Tessa Wullaert wint de eerste Gouden Schoen voor vrouwen.
Bart Leye Tessa Wullaert wint de eerste Gouden Schoen voor vrouwen.
In de tweede groepswedstrijd tegen Noorwegen pakken de Belgische vrouwen hun eerste overwinning ooit op een EK. Janice Cayman zorgt voor de 0-2.
Photo news In de tweede groepswedstrijd tegen Noorwegen pakken de Belgische vrouwen hun eerste overwinning ooit op een EK. Janice Cayman zorgt voor de 0-2.
De nationale vrouwenploeg boekt haar grootste zege ooit, 12-0 tegen Moldavië.
Photo news De nationale vrouwenploeg boekt haar grootste zege ooit, 12-0 tegen Moldavië.
Janice Cayman wint de 2e Gouden Schoen voor vrouwen.
Photo news Janice Cayman wint de 2e Gouden Schoen voor vrouwen.