Kies uw favoriete foto van de nationale jeugdploegen

Koen Daerden.
pn Koen Daerden.
De Rode Duivels vliegen in juni met de Trident naar het WK in Rusland. Brussels Airlines plant het officiële vliegtuig van de nationale ploeg extra te versieren met iconische foto's uit de Belgische voetbalgeschiedenis. U krijgt de kans om die te kiezen. Voor uw favoriete foto van de nationale jeugdploegen stem hier.
De Belgische Uefa's (onder 18) kronen zich tot Europees kampioen na 2-1-winst tegen Bulgarije op de Heizel.
Rv De Belgische Uefa's (onder 18) kronen zich tot Europees kampioen na 2-1-winst tegen Bulgarije op de Heizel.
De Jonge Duivels kwalificeren zich met een 2-0-zege tegen Zweden voor het EK 2002 voor beloften. Bjorn De Wilde en Gonzague Vandooren zorgen voor de doelpunten.
Photo news De Jonge Duivels kwalificeren zich met een 2-0-zege tegen Zweden voor het EK 2002 voor beloften. Bjorn De Wilde en Gonzague Vandooren zorgen voor de doelpunten.
De Jonge Duivels winnen hun eerste match op het EK in Zwitserland met 2-1 tegen Griekenland. De doelpuntenmakers: Koen Daerden en Tom Soetaers.
pn De Jonge Duivels winnen hun eerste match op het EK in Zwitserland met 2-1 tegen Griekenland. De doelpuntenmakers: Koen Daerden en Tom Soetaers.
De Jonge Duivels verslaan Spanje in een kwaltificatiematch voor Euro 2006, dankzij doelpuntenmaker Thomas Vermaelen.
Belga De Jonge Duivels verslaan Spanje in een kwaltificatiematch voor Euro 2006, dankzij doelpuntenmaker Thomas Vermaelen.
De Jonge Duivels plaatsen zich voor de halve finales op het EK voor beloften na een 2-2-gelijkspel tegen gastland Nederland. Daarmee verdienen ze ook een ticket voor de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Sébastien Pocognoli zorgt voor de 2-2-gelijkmaker tegen Oranje.
Photo news De Jonge Duivels plaatsen zich voor de halve finales op het EK voor beloften na een 2-2-gelijkspel tegen gastland Nederland. Daarmee verdienen ze ook een ticket voor de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Sébastien Pocognoli zorgt voor de 2-2-gelijkmaker tegen Oranje.
Op de Olympische Spelen verslaat de Belgische ploeg Italië met 3-2 in de kwartfinale. Mousa Dembélé schiet België in de 79ste minuut naar de halve finale.
Photo news Op de Olympische Spelen verslaat de Belgische ploeg Italië met 3-2 in de kwartfinale. Mousa Dembélé schiet België in de 79ste minuut naar de halve finale.
De Belgische U17 halen het op penalty's van Kroatië in de kwartfinale van het EK in Bulgarije. Daarmee plaatsen ze zich ook voor het WK in Chili.
Belga De Belgische U17 halen het op penalty's van Kroatië in de kwartfinale van het EK in Bulgarije. Daarmee plaatsen ze zich ook voor het WK in Chili.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00