Kies uw favoriete Duivels-foto van de huidige generatie

België wint met 2-0 van Schotland in de kwalificatie voor het WK 2014. Kapitein Vincent Kompany ontketent met een fantastisch doelpunt voor een onvergetelijk feestje met beelden die voor altijd op het netvlies gebrand staan.
BELGA België wint met 2-0 van Schotland in de kwalificatie voor het WK 2014. Kapitein Vincent Kompany ontketent met een fantastisch doelpunt voor een onvergetelijk feestje met beelden die voor altijd op het netvlies gebrand staan.
De Rode Duivels vliegen in juni met de Trident naar het WK in Rusland. Brussels Airlines plant het officiële vliegtuig van de nationale ploeg extra te versieren met iconische foto's uit de Belgische voetbalgeschiedenis. U krijgt de kans om die te kiezen. Voor uw favoriete Duivels-foto van de huidige generatie stem hier.
Witsel zorgt met twee doelpunten voor een 0-2 zege in Oostenrijk tijdens de kwalificatiecampagne voor het EK 2012. Het eerste belangrijke resultaat van de 'Gouden Generatie' Rode Duivels. Met die zege begon de 'Duivelkoorts' rond de nationale ploeg.
Photo news Witsel zorgt met twee doelpunten voor een 0-2 zege in Oostenrijk tijdens de kwalificatiecampagne voor het EK 2012. Het eerste belangrijke resultaat van de 'Gouden Generatie' Rode Duivels. Met die zege begon de 'Duivelkoorts' rond de nationale ploeg.
België wint met 2-0 van Schotland in de kwalificatie voor het WK 2014. Kapitein Vincent Kompany ontketent met een fantastisch doelpunt voor een onvergetelijk feestje met beelden die voor altijd op het netvlies gebrand staan.
Belga België wint met 2-0 van Schotland in de kwalificatie voor het WK 2014. Kapitein Vincent Kompany ontketent met een fantastisch doelpunt voor een onvergetelijk feestje met beelden die voor altijd op het netvlies gebrand staan.
De Rode Duivels gaan met 1-2 winnen in Kroatië en verzekeren zich van deelname aan het WK 2014 in Brazilië. Romelu Lukaku neemt beide doelpunten voor zijn rekening.
Photo news De Rode Duivels gaan met 1-2 winnen in Kroatië en verzekeren zich van deelname aan het WK 2014 in Brazilië. Romelu Lukaku neemt beide doelpunten voor zijn rekening.
Voor de vijfde keer komt België Rusland tegen op het WK en voor de derde keer slagen de Rode Duivels erin om te winnen. Divock Origi maakt het enige doelpunt kort voor tijd.
Photo news Voor de vijfde keer komt België Rusland tegen op het WK en voor de derde keer slagen de Rode Duivels erin om te winnen. Divock Origi maakt het enige doelpunt kort voor tijd.
In de achtste finales wint België van de VS na verlengingen, in een match die slecht is voor hartlijders. In de kwartfinale wacht Argentinië.
Photo news In de achtste finales wint België van de VS na verlengingen, in een match die slecht is voor hartlijders. In de kwartfinale wacht Argentinië.
Eén jaar voor het EK wint België met 3-4 van Frankrijk. De Rode Duivels domineren 'Les Blues' een uur lang en komen zelfs 1-4 voor.	Eén jaar voor het EK wint België met 3-4 van Frankrijk. De Rode Duivels domineren 'Les Blues' een uur lang en komen zelfs 1-4 voor.
Photo news Eén jaar voor het EK wint België met 3-4 van Frankrijk. De Rode Duivels domineren 'Les Blues' een uur lang en komen zelfs 1-4 voor. Eén jaar voor het EK wint België met 3-4 van Frankrijk. De Rode Duivels domineren 'Les Blues' een uur lang en komen zelfs 1-4 voor.
Dankzij 3-1 winst tegen Israël in een kwalificatiematch voor EK 2016 stijgt België naar de eerste plaats in de FIFA-wereldranglijst. België is pas het achtste land ooit dat aan de leiding komt.
Photo news Dankzij 3-1 winst tegen Israël in een kwalificatiematch voor EK 2016 stijgt België naar de eerste plaats in de FIFA-wereldranglijst. België is pas het achtste land ooit dat aan de leiding komt.
België klopt Ierland in de tweede groepsmatch van het EK 2016 in Frankrijk. De 2-0 van Axel Witsel komt er na een collectieve aanval met 28 opeenvolgende passes.
Photo news België klopt Ierland in de tweede groepsmatch van het EK 2016 in Frankrijk. De 2-0 van Axel Witsel komt er na een collectieve aanval met 28 opeenvolgende passes.
België gaat door naar de kwartfinale op het EK 2016 na een 4-0-overwinning tegen Hongarije. Eden Hazard speelt een geweldige match en helpt de Duivels met een doelpunt aan de winst.
Photo news België gaat door naar de kwartfinale op het EK 2016 na een 4-0-overwinning tegen Hongarije. Eden Hazard speelt een geweldige match en helpt de Duivels met een doelpunt aan de winst.
De Belgen stapelen de doelpunten op tegen Gibraltar. Het wordt 9-0 in een kwalificatiematch voor het WK 2018.
Photo news De Belgen stapelen de doelpunten op tegen Gibraltar. Het wordt 9-0 in een kwalificatiematch voor het WK 2018.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.